“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
GENERAL

A început marele proces din Franța. Și-a ucis tatăl vitreg, care i-a devenit soț. A fost „o chestiune de supraviețuire”

NINTCHDBPICT000660712072

A început procesul lui Valerie Bacot, femeia al cărei caz a făcut înconjurul lumii, după ce a publicat o carte în care dezvăluie că tatăl său vitreg, care ulterior i-a devenit soț, a abuzat-o de la 12 ani. Femeia l-a ucis, în cele din urmă.

Procesul în care franțuzoaica Valerie Bacot, în vârstă de 40 de ani, este acuzată de uciderea tatălui său vitreg, a început luni, 21 iunie. Cazul femeii care și-a omorât tatăl vitreg, care i-a devenit ulterior soț și care o obliga să se prostitueze, a făcut ocolul lumii, după ce victima a publicat o carte la una dintre cele mai cunoscute edituri din Franța, în care și-a relatat povestea de viață.

Ce se ascunde în spatele uciderii tatălui vitreg
În Franța a început judecarea lui Valerie Bacot, al cărei caz a fost intens prezentat în presa internațională. Femeia a suferit mai multe abuzuri din partea tatălui său vitreg, Daniel Polette, conform relatărilor actualei inculpate.

Valeria Bacot avea 12 ani când a fost supusă mai multor abuzuri sexuale din partea tatălui său vitreg. Conform relatărilor victimei, mama fetei nu s-a împotrivit acțiunilor bărbatului. „Nu mă bag atâta timp cât nu rămâne însărcinată”, ar fi spus mama alcoolică a lui Valerie Bacot.

Astfel, abuzurile au continuat, fără nicio obiecție din partea mamei fetei.

Tatăl vitreg al victimei a fost eliberat din închisoare
Abuzatorul a fost arestat și a ajuns după gratii în anul 1995, condamnat fiind pentru incest, după ce fata a avut de la școală, din cadrul unei ore de biologie, care a fost gravitatea faptelor comise de părintele ei.

După o perioadă de timp însă, bărbatul a fost eliberat și s-a reîntors la familia sa, unde timp de trei ani de zile a continuat să o violeze. „Nimănui nu i s-a părut bizar că Daniel s-a întors să locuiască cu noi de parcă nu s-ar fi întâmplat nimic. (…) Toată lumea știa, dar nimeni nu a spus nimic”, a scris Valerie Bacot în cartea pe care a publicat-o.

La vârsta de 17 ani, Valerie Bacot a rămas însărcinată cu un copil, iar tatăl vitreg i-a devenit soț. S-au mutat împreună, însă coșmarul nu s-a oprit aici, fiindcă bărbatul a obligat-o pe Valerie Bacot să se prostitueze. Au mai urmat încă trei copii, notează antena3.

Avocat: Omorul a fost „o chestiune de supraviețuire”
Avocata Janine Bonaggiunta, care o reprezintă pe Valeria Bacot, spune că o va apăra pe victimă în instanță. Ea consideră că măsura pe care a luat-o Valerie Bacot, chiar dacă a fost vorba despre o crimă, reprezintă „o chestiune de supraviețuire”.

”S-ar putea argumenta că a fost premeditată, dar aceasta era o femeie care fusese tiranizată întreaga ei viață, el controla totul și acesta era singurul mod în care putea ieși din această situație”, s-a exprimat avocata lui Valerie Bacot, Janine Bonaggiunta.

Sursa: evz.ro

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.