A IESIT LA JOC! Mutare ȘOC a lui Klaus Iohannis! Liviu Dragnea, paralizat

Mutare șoc a președintelui Klaus Iohannis cu doar două săptămâni înaintea alegerilor prezidențiale. Șeful statului iese oficial la joc, iar Liviu Dragnea este paralizat de decizia lui Iohannis. Va ieși un scandal imens și PSD poate lua o decizie drastică. Se poate ajunge chiar la suspendarea lui Klaus Iohannis.

Klaus Iohannis o ia pe urmele lui Traian Băsescu și devine președinte jucător. Șeful statului a făcut anunțul official. Va participa sâmbătă la mitingul electoral al celor de la PNL care se va desfășura în Iași. Anunțul a fost transmis chiar de către Administrația Prezidențială.

De altfel, Iohannis a făcut publică intenția sa încă de joi, la Summitul informal al liderilor UE de la Sibiu. „Eu voi participa la mitinguri pentru a face cunoscut referendumul, da”.

Pe 25 aprilie, Klaus Iohannis a semnat decretul de organizare a referendumului, care va avea loc la aceeași dată cu alegerile europarlamentare, și anume 26 mai.

Întrebările care vor fi puse românilor sunt:

„1. „Sunteți de acord cu interzicerea amnistiei și grațierii pentru infracțiuni de corupție?”

„Sunteți de acord cu interzicerea adoptării de către Guvern a ordonanțelor de urgență în domeniul infracțiunilor, pedepselor și al organizării judiciare și cu extinderea dreptului de a ataca ordonanțele direct la Curtea Constituțională?”.

Pe data de 26 mai vor fi alegerile europarlamentare, dar și referendumul pe justiție convocat de președintele Klaus Iohannis.

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *