“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
GENERAL

”A ieșit din joc”. Cutremur la Kremlin. A făcut infarct!

Breaking News Alert

Surse apropiate Kremlinului au anunţat că ministrul rus al Apărării, Leonid Nevzlin, ar fi suferit un atac de cord masiv şi s-ar afla la Terapie Intensivă. Informația a fost dată de către Leonid Nevzlin, fost co-proprietar al companiei rusești Yukos, care a fost condamnat în lipsă, în Rusia, la închisoare pe viață și s-a refugiat în Israel.

Ministrul rus al Apărării, Serghei Şoigu, ar suferit un atac de cord masiv, în urma căruia a ajuns la Terapie Intensivă și riscă să rămână invalid. Informația a fost dată de presa ucraineană, care îl citează pe Leonid Nevzlin. Nevzlin este un fost co-proprietar al companiei rusești Yukos, care a fost condamnat în lipsă, în Rusia, la închisoare pe viață și s-a refugiat în Israel.

Leonid, care și-a păstrat legăturile cu mediile de afaceri și politice de la Moscova, face anuţul momentului
Leonid Nevzlin spune că are informaţii primite direct de la sursele mele din Moscova, şi spune că sunt zvonuri conform cărora atacul de cord al lui Șoigu nu ar fi fost din cauze naturale.

1. Șoigu a ieșit din joc, poate deveni handicapat dacă supraviețuiește. Brusc a făcut infarct masiv, este la Terapie Intensivă, conectat la aparate. Se zvonește că un atac de cord ar fi putut avea loc nu din cauze naturale.

În postarea sa mai scrie că 20 de generali ai Ministerului Apărării din Federația Rusă ar fi fost arestați, după ce s-a descoperit că, din 2014, aceștia ar fi furat din banii pe care Putin i-a alocat pentru pregătirea unei invazii pe scară largă în Ucraina.

2. 20 de generali arestați. Toate sediile. Totul este clar aici – jaful total de fonduri pentru pregătirea conducerii ucrainene și a populației pentru întrunirea solemnă a armatei eliberatorilor din Rusia. Din 2014, au fost furate aproximativ 10 miliarde de dolari alocați lui Putin pentru pregătirea blitzkrig-ului ((război-fulger)

Leonid mai anunţă că se pregăteşte un dosar penal Arkady Dvorkovich înainte de a depune mărturie împotriva colegilor și prietenilor săi.

3. Din amuzant. Se pregătește un dosar penal împotriva lui Arkady Dvorkovich, acesta urmează să depună mărturie împotriva colegilor și prietenilor săi. Surse din FSB spun că dacă nu merge la o înțelegere cu ancheta, va fi transferat la închisoarea „Matross Silence” sau Lefortovo.

4. Surkov este în arest la domiciliu, este suspectat de furtul banilor alocați pentru pregătirea de război, ceea ce este același caz pentru care au fost arestați 20 de generali.

Presa internațională a relatat, la finele lunii trecute, despre revenirea în spațiul public a ministrului Șoigu, după o absență mai mare două săptămâni, în care s-a speculat că oficialul rus ar fi fost spitalizat, tot în urma unor probleme cardiace, pe fondul problemelor trupelor ruse în Ucraina.

Sursa: evz.ro

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.