A fost UCIS in direct, la TV, de prezentatorul jurnalului de stiri! Imagini VIDEO ireale

A fost declarat MORT, in direct, la TV! Gafa uriasa pe care a facut-o un prezentator de stiri.

Ieri, o legenda a fotbalului s-a stins din viata. Este vorba de Gordon Banks, unul dintre cei mai buni portari pe care Europa i-a avut.

Gordon Brown a fost declarat MORT, in direct, la TV! Prezentatorul SKY News, Adam Boulton, a facut o confuzie intre fotbalistul Gordon Banks si vedeta Gordon Brown, informeaaza express.co.uk. Adam Boulton a prezentat in jurnalul sau vestea mortii portarului Gordon Banks, in varsta de 81 de ani.

Din nefericire, a facut o confuzie si, in loc sa ii spuna pe numele real, Gordon Banks, a spus Gordon Brown. Prezentatorul si-a dat seama de gafa si s-a corectat, imediat. Si-a cerut scuze pentru eroare si a continuat sa anunte vestea despre moartea celebrului fotbalist.

A fost declarat MORT, in direct, la TV!

„Sa incepem cu breaking news-ul momentului. A fost anuntata moartea fostului portar englez, Gordon Brown, in varsta de 81 de ani”, a fost gafa colosala a lui Adam Boulton la SKY News. Acesta a inceput sa chicoteasca si apoi s-a corectat.

„A facut parte din singura victorie si singura cupa mondiala a Angliei. Gordon Banks, imi cer scuze. A jucat in 1966, anul in care Anglia a luat cupa”, s-a corectat apoi prezentatorul stirilor.

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *