A FOST TURNAT! Care este ADEVARATA IDENTITATE a bestiei de la Caracal

Gheorghe Dincă, bărbatul din Caracal care a recunoscut că le-a violat și ucis pe Alexandra Măceșanu, 15 ani, și Luiza Melencu, 18 ani, a procurat, ani buni, fete pentru propria rețea de prostituție pe care o activase în Italia. Le mințea că vor îngriji bătrâni, dar odată ajunse acolo, fetele erau trimise să se prostitueze.

Detalii despre ce a făcut criminalul de la Caracal în Italia, acolo unde a stat o lungă perioadă de timp, au ieșit la iveală după ce o echipă Realitatea TV a obținut mărturia unei femei ce s-a aflat în apropierea lui Dincă, la Bari. Deși acesta avea interdicție în Italia, își făcuse loc printre proxeneții din orașul de pe malul mării și pornise o afacere ”de succes”.

Citiți și:  E bomba anului în Dosarul Caracal! Dinca l-ar fi contactat pe unul dintre puternicii lumii

Gheorghe Dincă s-a ales cu interdicție de a intra în Italia după ce a agresat o tânără, fiica unei concubine pe care a avut-o în această țară.

Femeia a povestit că bărbatul din Caracal aducea în Italia tinere românce, fete provenind din familii foarte sărace, împreună cu ceilalți membri ai grupării. Fetele erau mințite că vor avea grijă de persoane în vârstă dar, odată ajunse aici, erau obligate să se prostitueze, mai transmite Realitatea TV.

Sursa: Realitatea TV

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.