A fost prins şoferul care a omorât un tânăr pe trecere, la Potcoava. Era băut şi drogat în momentul accidentului

Şoferul care a lovit mortal un tânăr, în această dimineaţă, la Potcoava, în sectorul 3 al Capitalei, apoi a fugit de la locul accidentului, a fost prins. Surse din poliţie spun că fugarul are 29 de ani şi era băut şi drogat în momentul producerii accidentului.

Reamintim că, în jurul orei 4.40, la intersecția bulevardelor Nicolae Grigorescu cu Constantin Brâncuși a avut loc un teribil accident rutier.

„O maşină a surprins și accidentat un pieton, care s-a angajat în traversarea carosabilului. În urma accidentului, pietonul a decedat. După producerea evenimentului, conducătorul auto a părăsit locul faptei.

În urma investigațiilor si verificărilor efectuate de polițiștii Brigăzii Rutiere a fost depistat conducătorul autoturismului care a provocat accidentul, acesta fiind in custodia polițiștilor.
În cauză se efectuează cercetări față de conducătorul auto pentru săvârșirea infractiunilor de ucidere din culpa si parasirea locului accidentului fara incuviintarea organelor de poliție, precum și pentru stabilirea situației de fapt”, anunţă Poliţia Capitalei.

Surse din poliţie spun că şoferul fugar are 29 de ani şi era băut şi drogat în momentul producerii accidentului.

Şoferul a accelerat după ce l-a lovit pe tânăr

Şoferul criminal a fugit după ce l-a lovit pe tânărul de 32 de ani. Venea dinspre Baba Novac şi se îndrepta spre strada Lucreţiu Pătrăşcanu.

A trecut în viteză şi l-a spulberat pe tânărul care tarversa regulamentar, apoi a fugit de la locul accidentului. Nu a oprit să vadă dacă îl poate ajuta cumva pe pietonul lovit.

Ba mai mult, a accelerat şi s-a făcut nevăzut. Băiatul a murit pe loc, iar imaginile surprinse la scurt timp după accident sunt înfiorătoare.

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *