A FOST LA FEMEI SI UITE CE A FACUT:

Polițiști din cadrul Biroului de Investigații Criminale Brașov au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat în vârstă de 31 din comuna Cislău, județul Buzău, bănuit de săvârșirea infracțiunii de ”tâlhărie”.

„Cu ocazia cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că în data de 24 martie a.c., în jurul orelor 17,00, bărbatul s-ar fi deplasat la domiciliul persoanei vătămate din municipiul Brașov, în vederea efectuării unui masaj erotic, ulterior sustrăgându-i acesteia două telefoane mobile, prin întrebuințarea de acte de violență”, a precizat, pentru News Brasov, subcomisar de poliție Alina Maria Ivan.

În urma cercetărilor, polițiștii de la Biroul de Investigații Criminale al Poliției Municipiului Brașov, în data de 1.04.2019, au idenetificat și reținut, pentru 24 de ore, pe autorul infracțiunii de tâlhărie la adresa de domiciliu din județul Buzău.

Polițiștii au întocmit dosar penal și efectuează cercetări sub aspectul săvșirii infracțiunii de ”tâlhărie” instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea verificărilor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *