A fost iubitul Danielei Crudu! Detalii uimitoare despre viitorul ginere al lui Gigi Becali! Cu ce se ocupă acesta

Fiica lui Gigi Becali urmează să se căsătorească în toamna și toată lumea se aștepta ca aceasta să fie nunta anului. Mihai Theodor Mincu este viitorul ginere al patronului de la FCSB, care este cunoscut drept un „crai de Dobroești”.

Gigi Becali este însă mulțumit de alegerea pe care a făcut-o fiica sa și îi va susține pe cei doi mai departe. „Are peste 1,85 metri, așa cum îmi place mie. Am o familie, sunt foarte fericit. E adevărat că în octombrie o să facem nunta. În București o facem. Mai multe nu vreau să spun, că nu vor ei și vreau să le fac pe plac. Eu i-am zis: «Tată, faci ce vrei, nu mă mai interesează ce faci. Cât ai stat la mine în casă ai fost cu mine, ai făcut ce ai vrut». Dar am încredere că va face numai bine”, a spus Gigi Becali.

Citiți și:  Becali, furios în direct: Respectați legea, criminalilor! Băi, ministrul Justiției...". Dezvaluiri ULUITOARE

Ceea ce nu știe Gigi Becali despre viitorul său ginere este că acesta ar fi fost un „cunoscător” al frumuseților celebre care își fac veacul în Capitală. Mihai Theodor Mincu a mai fost cuplat în trecut cu Daniela Crudu și, chiar dacă relația lor nu a durat foarte mult, ar fi fost intensă și fără prejudecăți. Cei doi ar fi obișnuit să petreacă până în zori în cluburile de manele, spun jurnaliștii de la CanCan.

Viitorul ginere al lui Gigi Becali ar mai avea un defact. Nu se pricepe deloc la afaceri. Cei de la CanCan.ro au aflat că Mincu a debutat cu o afacere, în 2017, care are ca activitate vânzarea de haine, comerț cu ceai și cafea, dar și fructe de mare. Această firmă are pierderi de 2.400 de lei. Alta, înființată la scurt timp după aceea, tot în 2017, care are ca obiect de activitate fabricarea de parfumuri și cosmetice, a înregistrat pierderi recente de 10.000 de lei!

Citiți și:  Becali, furios în direct: Respectați legea, criminalilor! Băi, ministrul Justiției...". Dezvaluiri ULUITOARE
100 de vizualizări

Susțineți presa independentă. Ne puteți sprijini printr-o donație prin PayPal:

LASA UN COMENTARIU