A FOST ÎNFIINȚAT TELEFONUL SIFONULUI! Număr de WhatsApp înființat de Poliție pentru A TURNA oamenii care nu au masca de protecție

Bucureștenii pot suna la numărul 0800 800 358. pentru a afla date despre COVID.

Bucureștenii sunt încurajați de Poliția Capitalei să reclame la numărul Telverde 0800 800 165 persoanele care nu poartă.mască. De asemenea, Poliția Capitalei oferă un număr la care pot fi trimise fotografii cu cei surprinşi că nu respectă regulile sanitare.

Avalanșă de apeluri la Poliția Capitalei

Miercuri au fost sesizate nereguli în a efectuării unui număr de 27 de apeluri, în timp ce la sfârşitul săptămânii trecute, mai puţin de 10 cetăţeni au apelat în Bucureşti numărul TELVERDE 0800 800 165. În ultima vreme tot mai mulți bucureșteni apelează la poliție pentru a reclama cazurile celor care sfidează reguiile de protecţie împotriva coronavirus.

Citiți și:  11 experți de top despre cum va lua sfârșit pandemia de Covid-19. Cele trei faze în care vom intra curând

Sesizări și pe WhatsApp

Pentru-i determina pe tot mai mulți bucureșteni să facă acest tip de sesizări şi pentru a descuraja pe cei care sfidează regulile pandemiei, Poliţia Capitalei pune la dispoziţia bucureştenilor şi un număr de WhatsApp. Numărul este 0755.021.218, unde persoanele pot trimite fotografii sau imagini video cu cazurile surprinse.

„De la operaţionalizarea acestei linii telefonice, cetăţenii şi-au arătat disponibilitatea de a sesiza în ce locuri, spaţii sau mijloace de transport în comun au observat persoane, care fie nu poartă, fie poartă în mod necorespunzător masca de protecţie. Pe fondul creşterii numărului de cazuri de infectare, Poliţia Capitalei a intensificat controalele în toate zonele Municipiului. Acum facem un apel la cetăţeni, să ne sprijine în identificarea locurilor, şi mijloacelor de transport unde, anumite persoane, nu respectă normele de protecţie individuală”, arată Poliţia Capitalei.

Citiți și:  Măștile ca gândire magică (superstiție)

Număr telefonic și pentru situațiile legate de COVID- 19

„Verificăm cele sesizate şi mai mult decât atât, în urmă acestor telefoane am construit o hartă a punctelor fierbinţi, a zonelor unde se încalcă cel mai des regulile de protecţie, zone care vor face obiectul unor verificări amănunţite”, se arată în comunicat.

Cei care doresc informaţii despre situaţiile legate de COVID – 19 pot suna la numărul 0800 800 358. Aici pot fi solicitate informaţii despre modul în care se manifestă virusul.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

214 vizualizări
loading...
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Cele mai vechi
Cele mai noi Cele mai votate
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Edy
Edy
16 zile in urma cu

Ce urat din partea . acești sifonari și turnători

trackback
SIFONUL. Pardon ...cetateanul vigilent...
15 zile in urma cu

[…] Citeste: A FOST ÎNFIINȚAT TELEFONUL SIFONULUI! Număr de WhatsApp înființat de Poliție pentru A TURNA oa… […]