A fost găsit mai mult mort decât viu într-un cort de la UPU! In ce unitate medicala s-a petrecut acest incident REVOLTATOR

Un bătrân de 80 de ani și-a dat ultima suflare într-un cort destinat staționării persoanelor suspecte de COVID-19, de la intrarea în curtea Spitalului Județean de Urgență Buzău.

Oroarea – pentru că nu-i putem spune altfel – s-a petrecut sâmbăta trecută, atunci când octogenarul a fost adus cu salvarea la UPU, cu dureri groaznice. Avea, ce-i drept, comorbidități, iar durerile de la un picior îl sfâșiau. Tocmai de aceea a cerut să fie adus a UPU pentru a i se mai ușura durerea. Nu a fost primit de medicul șef – fiindcă n-a știut să spună că nu are Covid, motiv pentru care a fost trimis să aștepte într-un cort improvizat.

„Internarea” a avut loc în jurul orei 09:30. Cinci ore mai târziu, bărbatul avea să fie găsit fără suflare în cortul în care fusese lăsat să agonizeze. S-a încercat resuscitarea sa, așa cum prevede protocolul medical, însă fără succes. Au existat zvonuri că bătrânul ar fi fost lovit la cap, însă acest aspect nu a fost probat de nimeni.

După ce nu și-a găsit bolnavul nicăieri, familia a aflat abia spre seară că acesta nu se află nicidecum la UPU, ci într-un frigider de morgă. Câteva zile mai târziu, când au mers să-l ridice, li s-a spus că e mai bine să-l ia sigilat.

Bărbatul ar fi fost răpus oricum de bolile de care suferea, însă merita un tratament mai..uman.
În realitate, bâtrânul fusese externat de la Râmnicu Sărat cu multe zile înainte de a se prezenta la UPU, iar testul de pe 15 iunie îi ieșise NEGATIV. Așadar, niciun motiv pentru cei de la UPU să nu-l primească în unitate.

Familia nu a dorit să facă valuri privind moartea bătrânului, deși semne de întrebare au fost. Vrea doar ce nu s-a putut face la spital, acolo unde ajunsese în chinuri groaznice: Să se odihnească. În pace.

Sursa: buzoienii.ro

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *