A FOST DEMIS ACUM! Anunt de ULTIMA ORA- Surse

Este demiterea serii. Tocmai a venit anunțul de la Guvern. Șeful unei instituții cheie din statul român a fost dat afară. Executivul liberal continuă epurările din funcțiile importante ale statului român.

În prima ședință de Guvern, Ludovic Orban i-a anunțat pe miniștri că vrea să facă febră la mână de pe urma demiterilor pe care le seamnează. Ei bine, continuă depesedizarea din instituțiile publice. Un șef dintr-o instituție cheie a statului a fost dat afară din funcție.

Demiterea serii
Ministrul economiei, Virgil Popescu, a decis să-l demită pe Horia Grama din funcția de președinte al Agenţiei Nucleare şi pentru Deşeuri Radioactive, anunță surse politice, citate de hotnews.ro. Grama se afla în această funcție de la începutul lui 2017, chiar dacă nu avea experiență în domeniu.

Citiți și:  Il va da afara? Nicolae Ciucă, decizie bombă în scandalul momentului în România!

A fost recomandat însă pe linie de partid. Horia Grama a fost deputat PSD. Până la numirea unui nou președinte, atribuțiile acestuia vor fi preluate de secretarul general al instituției.

Horia Grama a fost deputat PSD în legislatura 2012-2016 și preşedinte al Organizaţiei Judeţene PSD Covasna. A avut funcții de conducere la SC Perla Covasnei, Bibco SA Biborțeni și SC Tușnad SA. De asemenea, a fost prefectul județului Covasna în perioada 2001-2006.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.