fbpx
GENERAL

A EXPLODAT SCANDALUL IN PNL. Florin Cîțu refuză să-și dea demisia! SURSE

rsz 7682899 mediafax foto ovidiu matiu

Este scandal uriaș în PNL. Sunt oameni care acum dezmint informația că ar exista o mișcare amplă în partid pentru înlăturarea lui Florin Cîțu de la șefie. Pe surse, Cîțu le-ar fi transmis colegilor că nu va demisiona. Există însă date și privind prezența în această seară a vicepreședinților PNL la Guvern pentru discuta cu Nicolae Ciucă ce să facă mai departe.

“La Vila Lac a avut loc o întâlnire între Florin Cîțu și cei patru prim-vicepreședinți ai partidului. Aceștia i-au pus liderului PNL pe masă o listă cu 44 de semnături, potrivit unor surse, semnături ale președinților de filiale județene care își doresc organizarea unui congres extraordinar pentru schimbarea președintelui Partidului Național Liberal.

Din informațiile noastre, liderul PNL, Florin Cîțu, a refuzat să-și dea demisia din fruntea PNL și le-ar fi transmis acestora să convoace un congres dacă pot așa cum susțin. La ora 19.00 ar fi trebuit să înceapă o reuniune informală a liberalilor chemați de Florin Cîțu cu ocazia zilei sale de naștere, însă președintele PNL nu a ajuns”, a transmis reporterul Antena 3 Mădălina Mihalache.

Ce i se reproșează lui Florin Cîțu
-proasta gestionare a relației cu partenerii de Coaliție
-provocarea unui război permanent cu PSD
-sabotarea lui Nicolae Ciucă în interiorul Coaliției
-nerespectarea parteneriatului cu președintele Klaus Iohannis

Potrivit surselor Antena 3, după ce Florin Cîțu a refuzat să-și dea demisia, cei patru prim-vicepreședinți ai partidului au stabilit în urma discuțiilor cu premierul Nicolae Ciucă ca mâine, la prânz să fie convcat Biroul Permanent Național al PNL.

Acesta va convoca Consiliul Național al partidului pentru duminică și va fi începută procedura pentru organizarea congresului extraordinar în 10 aprilie, pentru alegerea unui nou președinte.

Sursa: antena3.ro

follow us on google news

Intră pe canalul de Telegram!

78 782089 telegram logo navigator universal a3 80gsm white printer

Articole conexe

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Aceste informații pot fi utile și altor persoane.