A EXPLODAT SCANDALUL IN PNL. Florin Cîțu refuză să-și dea demisia! SURSE

Este scandal uriaș în PNL. Sunt oameni care acum dezmint informația că ar exista o mișcare amplă în partid pentru înlăturarea lui Florin Cîțu de la șefie. Pe surse, Cîțu le-ar fi transmis colegilor că nu va demisiona. Există însă date și privind prezența în această seară a vicepreședinților PNL la Guvern pentru discuta cu Nicolae Ciucă ce să facă mai departe.

„La Vila Lac a avut loc o întâlnire între Florin Cîțu și cei patru prim-vicepreședinți ai partidului. Aceștia i-au pus liderului PNL pe masă o listă cu 44 de semnături, potrivit unor surse, semnături ale președinților de filiale județene care își doresc organizarea unui congres extraordinar pentru schimbarea președintelui Partidului Național Liberal.

Citiți și:  Orban dă detalii despre „răfuiala” cu Cîțu din Parlament: ‘Să îți fie rușine, nesimțitule, că nu mi-ai dat cuvântul!’

Din informațiile noastre, liderul PNL, Florin Cîțu, a refuzat să-și dea demisia din fruntea PNL și le-ar fi transmis acestora să convoace un congres dacă pot așa cum susțin. La ora 19.00 ar fi trebuit să înceapă o reuniune informală a liberalilor chemați de Florin Cîțu cu ocazia zilei sale de naștere, însă președintele PNL nu a ajuns”, a transmis reporterul Antena 3 Mădălina Mihalache.

Ce i se reproșează lui Florin Cîțu
-proasta gestionare a relației cu partenerii de Coaliție
-provocarea unui război permanent cu PSD
-sabotarea lui Nicolae Ciucă în interiorul Coaliției
-nerespectarea parteneriatului cu președintele Klaus Iohannis

Potrivit surselor Antena 3, după ce Florin Cîțu a refuzat să-și dea demisia, cei patru prim-vicepreședinți ai partidului au stabilit în urma discuțiilor cu premierul Nicolae Ciucă ca mâine, la prânz să fie convcat Biroul Permanent Național al PNL.

Citiți și:  Cîțu face ravagii în Guvern! Planul secret a fost devoalat SURSE

Acesta va convoca Consiliul Național al partidului pentru duminică și va fi începută procedura pentru organizarea congresului extraordinar în 10 aprilie, pentru alegerea unui nou președinte.

Sursa: antena3.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.