Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită:
POLITICA

A EXPLODAT BOMBA IN PSD: Gabriela Firea: “Carmen Dan, vinovată de violenţele din 10 august.”

Gabriela Firea a oferit declaraţii la ieşirea de la CEx PSD, în care a vorbit despre discuţiile purtate cu ministrul de Interne în cadrul congresului, susţinând că ministrul Carmen Dan are o problemă personală cu ea şi cu Prefectul Speranţa Clişeru, încercând să scape de responsabilitatea violenţelor din 10 august.

gfe

“Le-am transmis colegilor mei faptul că am vorbit ieri cu Corina Creţu. Comisarul european mi-a relatat o discuţie pe care a avut-o cu colegii europeni, care şi-au exprimat îngrijorarea faţă de evenimentele din 10 august. Am subliniat faptul că ceea ce s-a întâmplat în 10 august este şi din vina ministrului de Interne şi că aceasta a încercat să pună responsabilitatea pe umerii Prefectului. Au fost erori de comunicare şi coordonare ale doamnei ministru.

Ştiu din cele pe care le-am observat că doamna Dan se consultă pe anumite subiecte cu domnul preşedinte, plus că domnul preşedinte Dragnea a propus-o ca ministru pe doamna Dan. Eu am spus doar că suntem într-un impas. este păcat să pierdem toţi ca ţară. Eu în continuare rămân membru PSD, sunt primar general, sunt aleasă de cei care m-au votat şi am o responsabilitate în plus. Nu e uşor să vezi că se întâmplă lupte de stradă, violenţe. Din neferice, au fost două tunuri cu apă care s-au defectat, de aceea s-a ajuns la gaze. Acum este o altă prob, că doamna ministru nu a răspuns deloc celor spuse de mine. A venit cu nişte xeroxuri, discuţii pe whatsapp, mesaje printate, nişte discuţii personale către doamna prefect şi domni din Ministerul de interne, discuţii despre proteste, acţiuni. Am întrebat-o dacă ne spionează. Are o problemă personală cu mine şi cu doamna prefect, a jignit-o (…), a mai spus Firea.

Ea a afirmat că în CEx a apărat nişte principii.

“Sunt totuşi un om, am şi copii, sunt şi mamă şi nu vreau să-mi fie ruşine să mă duc în Europa, să-mi fie ruşine să ies pe stradă. Înţeleg solidaritatea până la un punct, dar nu e normal să fim solidari când ceva nu e corect, doar pentru că se spune că altfel dăm muniţie opoziţiei”, a mai spus Firea.

Primarul general le-a mai spus jurnaliştilor să îi întrebe pe colegii ei de ce nu au susţinut-o în CEx, ea susţinând că nu este supărată pe ei, după ce propunerea sa de retragere a sprinijului pentru Carmen Dan a fost respinsă.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

DONEAZĂ MAI JOS PRIN REVOLUT:

sau prin PayPal:

Lasă un răspuns

Articole conexe

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.