A CRIZAT TOT CARTIERUL! Tigan aruncă două oale cu mâncare de la AJUTOR SOCIAL pe fereastră, dă foc la casă şi pleacă în oraş

Un tigan din Suceava, care locuia singur într-o garsonieră din cartierul Obcini (platita de primarie), şi-a dat foc la casă, dar nu înainte de a arunca pe geam două oale mari cu mâncare primte de la Cantina de Ajutor Social, de la etajul 1.

Vecinii au sesizat că din garsonieră iese fum și au chemat pompierii.

A aruncat două oale cu mâncare primite de pomana pe geam, a dat foc la casă şi a plecat. Era SA NE OMOARE:

Pompierii din Suceava au intervenit, chemaţi de locatarii blocului, pentru a stinge un incendiu izbucnit într-o garsonieră de la primul etaj dintr-un bloc situat în cartierul Obcini, pe strada Gavril Tudoraș.

Pompierii au stabilit că flăcările au izbucnit cel mai probabil prin folosirea intenționată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul.

Primele cercetări ale polițiștilor au stabilit că tânărul de etnie tiganeasca, care locuiește singur în respectiva garsonieră, a aruncat pe geam în parcare două oale de pe fereastră, iar după scurt timp a plecat de acasă.

Nu se precizează dacă tânărul tigan a fost audiat de oamenii legii în legătură cu gestul său.

Nota redactiei: proabil a plecat in oras sa mai comita un furt, o talharie, un viol sau o crima. Pacat ca nu avem politie ca in State Unite.

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *