A COMIS-O RAU! Ludovic Orban, GAFA de zile mari


Premierul a comis-o! Ludovic Orban a afirmat, vineri, că îi sunt „dragi” constructorii români, dar „mult mai dragă îi este construcţia de autostrăzi”.

Orban a confundat însă autorul citatului pe care l-a parafrazat, adică filosoful Aristotel, care spunea: „Mi-e prieten Platon, dar mai prieten îmi e adevărul”. „Platon parcă avea o vorbă: mi-e drag Aristotel, dar mai drag îmi e adevărul”, a spus Orban.

„Prieten mi-e Platon dar mai prieten mi-e adevărul”, este afirmaţia lui Aristotel pe care premierul Ludovic Orban a vrut să o invoce.
„Platon parcă avea o vorbă: mi-e drag Aristotel, dar mai drag îmi e adevărul. Îmi sunt dragi constructorii români, dar mult mai dragă îmi este construcţia de autostrăzi. Din punctul meu de vedere nu există constructori serioşi şi constructori neserioşi, indiferent că ei sunt români sau sunt din altă ţară”, a afirmat premierul, vineri, la Oradea, unde a semnat contractul de proiectare şi execuţie pentru finalizarea Autostrăzii Braşov – Târgu Mureş – Cluj – Oradea.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

512 vizualizări
loading...
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile