Datorită căderii Facebook, PRODUCTIVITATEA la nivel mondial A CRESCUT cu 95%

Facebook, WhatsApp și Instagram au picat

FACEBOOK NU MERGE! …și ce rău tre’ să ne pară…

A căzut Facebook! Mare rahat! Frumos ar fi să dispară de toate rețelele sociale. Vor suferi puțin narcisiștii abonați la like-uri datorită sindromului de abstinență, dar până la urmă își vor reveni.

Poate se întâmplă minunea și dispar aceste platforme care distrug efectiv omenirea,până să apară ele singurele informații le luam din ziare,care funcționau responsabil din dorința de ași păstra cititorii,acum orica retardat poate posta orice,fără răspundere și fără discernământ!

Imi imaginez deja o juma’ de milion de oameni care se chinuie sa se abtina. Au tot soiul de nevoi fiziologice dar se abtin, ca nu se mai poate sa-si faca selfie pe wc.

Nu mai ,,postește” nimeni poze de la ,,băița” pisicii, nici cu oala de … sarmale, nici măcar cu ,,nașu” la botezu puradelului ??!!! Asta da nenorocire !!

Știrea inițială:

Facebook, Instagram şi WhatsApp au picat în întreaga lume

Problemele au început luni după-amiază, în jurul orei 16.44 când utilizatorii au întâmpinat probleme încercând să se conecteze la paginile de Facebook şi Instagram sau să trimită mesaje pe WhatsApp şi Facebook Messenger.

În România, problema a fost sesisată în jurul orei 18.45. Cele trei aplicaţii, care sunt deţinute de Facebook şi rulează pe aceeaşi infrastructură.

Facebook a anunţat pe Twitter că există probleme cu accesarea aplicaţiilor şi produselor sale. „Lucrăm pentru ca lucrurile să revină la normal cât mai repede posibil şi ne cerem scuze pentru orice inconvenient”, este mesajul Facebook.

Într-un mesaj pe Twitter transmis la scurt timp după raportarea problemei, WhatsApp a spus „Suntem conştienţi că unii oameni se confruntă cu probleme folosind WhastApp în acest moment. Lucrăm la remedierea lor şi vom publica o actualizare aici cât de curând posibil. Mulţumim pentru răbdare!”.

Recomandam cititorilor noștri să iși instaleze Telegram, VK ori MeWe. Acestea sunt printre cele mai populare alternative unde nu prea exista cenzură precum pe Facebook.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *