A apărut o nouă fotografie cu Liviu Dragnea: ‘O poză-document, o predare de ștafetă, doi mustăcioși și un specialist în bărbi’ – FOTO

Victor Ponta l-a amenințat pe Liviu Dragnea că va publica mai multe poze cu el și cu reprezentații ”statului paralel”. Fostul premier a difuzat câteva fotografii cu Dragnea și George Maior, Laura Codruța Kovesi și Florian Coldea. Un alt instantaneu a fost postat, pe Facebook, de Felix Rache, fostul consilier al lui Mihai Tudose pe când era prim-ministru.

Rache a distribuit o poză în care Dragnea apare râzând cu Traian Băsescu, Vasile Dâncu și Elena Udrea.

”O poza-document de la ultima receptie de 1 Decembrie la Cotroceni, in mandatul lui Traian Basescu. O predare de stafeta, Basescu-Dancu-Dragnea, un grup organizat de tehnocrati, doi mustaciosi si un specialist in barbi.

Citiți și:  Dragnea s-a facut de ras definitiv. Mesajul de Craciun a lasat pe toata lumea mască!

Ponta nu e in poza, constant a refuzat compania lui Basescu.

In 2014, Gabriela Firea se lupta altfel cu Traian Basescu, nu pe la mese. Era amenintata cu inchisoarea de catre fostul presedinte al României. Firea nu s-a dus la chermeze cu statul paralel, nu a taiat porcii prin vilele de protocol, nu a cautat sa le intre in gratii basistilor asa cum a facut Dragnea. Pana la urma, Basescu e singurul presedinte pe care nu l-a dat jos Dragnea. Chiar daca o perioada si Basescu i-a fost presedinte de partid.

PS: In aceasta poza apare si un cap blond, pentru ca Basescu tinea sa aiba in permanenta langa el o singura nuanta de blond – blond de Costa Rica.”, e mesajul ce însoțește fotografia din 2014.

Citiți și:  Curtea de apel A DECIS: ”Traian Băsescu a fost BENEFICIARUL REAL al infracțiunilor din dosarul Elenei Udrea și al Ioanei Băsescu”

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.