A apărut o nouă fotografie cu Liviu Dragnea: ‘O poză-document, o predare de ștafetă, doi mustăcioși și un specialist în bărbi’ – FOTO

Victor Ponta l-a amenințat pe Liviu Dragnea că va publica mai multe poze cu el și cu reprezentații ”statului paralel”. Fostul premier a difuzat câteva fotografii cu Dragnea și George Maior, Laura Codruța Kovesi și Florian Coldea. Un alt instantaneu a fost postat, pe Facebook, de Felix Rache, fostul consilier al lui Mihai Tudose pe când era prim-ministru.

Rache a distribuit o poză în care Dragnea apare râzând cu Traian Băsescu, Vasile Dâncu și Elena Udrea.

”O poza-document de la ultima receptie de 1 Decembrie la Cotroceni, in mandatul lui Traian Basescu. O predare de stafeta, Basescu-Dancu-Dragnea, un grup organizat de tehnocrati, doi mustaciosi si un specialist in barbi.

Citiți și:  Demisia momentului în România!

Ponta nu e in poza, constant a refuzat compania lui Basescu.

In 2014, Gabriela Firea se lupta altfel cu Traian Basescu, nu pe la mese. Era amenintata cu inchisoarea de catre fostul presedinte al României. Firea nu s-a dus la chermeze cu statul paralel, nu a taiat porcii prin vilele de protocol, nu a cautat sa le intre in gratii basistilor asa cum a facut Dragnea. Pana la urma, Basescu e singurul presedinte pe care nu l-a dat jos Dragnea. Chiar daca o perioada si Basescu i-a fost presedinte de partid.

PS: In aceasta poza apare si un cap blond, pentru ca Basescu tinea sa aiba in permanenta langa el o singura nuanta de blond – blond de Costa Rica.”, e mesajul ce însoțește fotografia din 2014.

Citiți și:  Traian Băsescu: Scenariu APOCALIPTIC pentru România

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

LASA UN COMENTARIU