A ales ciolanul cel mare. Nu se mai „sacrifică” pentru Primărie, se va „sacrifica pentru țară”

E oficial, Vlad Voiculescu a ales ciolanul cel mare. Nu se mai „sacrifică” pentru Primărie, se va „sacrifica pentru țară”, la Sănătate… De ce o mai fi făcut tot circul ăla penibil, că nu-l pune Nicușor Dan mai repede viceprimar?

Dacian Cioloș. co-președintele USR PLUS, a declarat azi la Digi 24 că liderii PNL, USR PLUS și UDMR mai au de rezolvat doar ”detalii la nivel politic” legate de programul de guvernare, iar protocolul de coaliție ”e deja finalizat”.

În ce privește portofoliile care revin USR PLUS, Cioloș a spus că Vlad Voiculescu e propunerea sa pentru Ministerul Sănătății. El a mai spus că îl va susține pe Dan Barna ca vicepremier, iar pe Anca Dragu – fost ministru al Finanțelor – ca președinte al Senatului.

Citiți și:  Cotidianul: Raed Arafat, Vlad Voiculescu și Streinu Cercel au contribuit în mod direct la tragedia care a dus la moartea dramatică a celor 11 victime de la Matei Balș. RAPORTUL care semnala neregulile, publicat integral

El a spus că cele trei partide din coaliție sunt pregătite să meargă mâine la consultări cu președintele Iohannis pentru a formaliza formarea acestei coaliții.

”Mâine vom discuta în USR PLUS desemnările de candidați pentru posturile de miniștri, probabil că și PNL va discuta desemnările de miniștri”, a spus Cioloș la Digi24.

Sursa: comisarul.ro

231 de vizualizări

Susțineți presa independentă. Ne puteți sprijini printr-o donație prin PayPal:

LASA UN COMENTARIU