85% dintre CEI MAI CAUTATI INFRACTORI din Romania NU SUNT ROMANI! Afla aici CE SUNT!

infractori-cei-mai-cautati

Intr-un raport recent efectuat de Guvernul Romaniei si Ministerul Administratiei si Internelor se arata ca rata infractiunilor este in scadere. Nimic mai fals. Cu televizorul ei duc de nas poporul.

Ceea ce omit „domnii” de la putere: majoritatea persoanelor urmarite general si international pentru infractiuni grave savarsite pe in tara noastra nu sunt romani.

In cele ce urmeaza vom prezenta un top al nenorocitilor non-romani care au comis destul de grave, de la omor, talharie, proxenetism pana la inselaciune si terorism (sursa informatiilor – Politia Romana – Most Wanted)

Topul il ocupa tiganii, urmati de arabi si chinezi.

u1
BAIRAM NELU

TIGAN: POSEDA MANDAT INTRUCAT IMPREUNA CU ALTE PERSOANE A CONSTITUIT SI ORGANIZAT UN GRUP INFRACTIONAL, CARE A DESFASURAT IN MOD REPETAT ACTIVITATI PRIVIND TRAFICUL DE PERSOANE; RESPECTIV PRIN INSELACIUNE A RECRUTAT MAI MULTE PERSOANE PE CARE LE-A TRANSPORTAT SI CAZAT IN SPANIA, DUPA CARE LE-A OBLIGAT SA PRACTICE CERSETORIA OBTINAND DE PE URMA LOR FOLOASE MATERIALE.

Citiți și:  Iohannis și epoca sa de (h)AUR(r)
u2
MOHAMMAD MUNAF

ARAB: Activitati de terorism. Condamnat 10 ani. Impreuna cu OMAR HAYSSAM, a initiat , finantat si coordonat actiunea in urma careia la 28.03.2005 au fost rapiti jurnalistii romani MARIE-JEANNE ION, SORIN MISCOCI si OVIDIU OHANESIAN.

NANAA HASSAN
NANAA HASSAN

ARAB: IMPREUNA CU UN ACTIONAR DE LA S.C. TEROM S.A. IASI, A FOLOSIT CU REA CREDINTA BUNURILE ACESTEIA INTR-UN SCOP CONTRAR, FAVORIZAND IN ACEST MOD ALTE SOCIETATI COMERCIALE IN CARE ERAU DIRECT INTERESATI.

NANNA AMMAR
NANNA AMMAR

ARAB: IN CALITATE DE ADMINISTRATOR AL S.C. TEROM S.A. IASI A INCHEIAT MAI MULTE CONTRACTE COMERCIALE CU AGENTI ECONOMICI DIN ILFOV, SIBIU SI BUCURESTI – PREJUDICIU 88 MILIARDE LEI

LUPU GHEORGHE
LUPU GHEORGHE

TIGAN: POSEDA MANDAT PT. TRAFIC DE PERSOANE

USVAD DOREL COSMIN
USVAD DOREL COSMIN

 UNGUR: CONDAMNAT 7 ANI PENTRU PROXENETISM

BRINDUSESCU ILIE DANUT
BRINDUSESCU ILIE DANUT

TIGAN: POSEDA 2 MANDATE PT. TALHARIE, CONDUCERE AUTO FARA PERMIS FIIND CONDAMNAT IN TOTAL 8 ANI

Citiți și:  Efectul Șoșoacă/Antena 3/Poveste reală cu o pirandă „de valoare” internată în spital: Medicul a fost prins între regulamente şi ameninţările pacientei că vine clanul interlop să dea la oase
STOIAN BEBI
STOIAN BEBI

TIGAN: POSEDA MANDAT PT. CONSTITUIREA UNUI GRUP INFRACTIONAL ORGANIZAT SI FALSIFICARE DE MONEDA SAU ALTE VALORI IN FORMA CONTINUATA, TRAFIC DE PERSOANE IN FORMA CONTINUATA, TRAFIC DE MINORI IN FORMA CONTINUATA

LIU JIANFENG
LIU JIANFENG

CHINEZ: POSEDA MANDAT PT. TRAFIC DE MINORI IN FORMA CONTINUATA, PORNOGRAFIE INFANTILA PRIN SISTEME INFORMATICE, TRAFIC DE PERSOANE

MARKO ATTILA GABOR
MARKO ATTILA GABOR

UNGUR: Mandat arestare preventiva

u11

ARAB: Fapta: Evaziune fiscala

MIHAI MARCEL
MIHAI MARCEL

TIGAN: CONDAMNAT 5 ANI

CIURAR NADIA
CIURAR NADIA

TIGANCA: Motivul: MANDAT DE EXECUTARE A PEDEPSEI CU INCHISOAREA

LINGURAR TARZAN COSTICA
LINGURAR TARZAN COSTICA

TIGAN: Fapta: Talharie

u15
PAVEL OVIDIU IONEL

TIGAN: Fapta: Prostitutie / proxenetism

POPOVICI VICTOR GEORGE
POPOVICI VICTOR GEORGE

TIGAN: Fapta: Prostitutie / proxenetism

Analiza facuta de Marius T. – redactia Nationalisti.ro (in atentia presei autohtone si a bloggerilor: rugam precizati sursa)

VEZI SI: Top orase periculoase din Romania: Toate detin o majoritate tiganeasca

326 de vizualizări

Susțineți presa independentă. Ne puteți sprijini printr-o donație prin PayPal:

LASA UN COMENTARIU