“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
POLITICA

FOTO | SCANDAL IMENS. Gabriela Firea prezintă DOVADA că președintele Klaus Iohannis a avut CASCĂ în urechi, la conferința de presă: ‘Doamne, așa ceva!!?? Ghinion!!!’

cscaa

Gabriela Firea a fost ironică, miercuri seara, la adresa lui Klaus Iohannis, care a fost întrebat, în timpul conferinței de presă, dacă are cască și i se suflă răspunsurile. „Este nu numai foarte curajos (…) , ci și foarte spontan”, scrie Firea, pe Facebook.

„Președintele-candidat Iohannis este nu numai foarte curajos, foarte deschis dialogului, dezbaterilor, foarte informat și sigur pe el, ci și foarte spontan! O dovedește cu prisosință casca din ureche folosită la conferința de presă! Doamne, așa ceva!!?? Ghinion!!”, scrie Gabriela Firea pe pagina sa de Facebook.

Președintele Klaus Iohannis i-a întrebat, miercuri, pe jurnaliștii prezenți la conferința de presă de la PNL, dacă îl bănuiesc „câteodată că fără copiuțe nu merge”, fiind întrebat dacă are cască și dacă îi suflă cineva răspunsurile.

„Mă bănuiți câteodată că fără copiuță nu merge? Nu, nu cred că mă bănuiți de așa ceva. Doamne ferește”, le-a spus Klaus Iohannis.

Șeful statului le-a demonstrat jurnaliștilor că nu are căști în urechi, arătându-și lobul orechilor, și a făcut un gest spre cap, dorind să indice că toate răspunsurile sale sunt ale sale, nu ale consilierilor.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

2 comentarii

  1. Stire de 2 lei. Sunt cameraman. Am fost la conferinta aceea si eram la cativa metri de el. Nu avea nimic in urechi. Dezinformare crasa made in Firea.

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.