FOTO | SCANDAL IMENS. Gabriela Firea prezintă DOVADA că președintele Klaus Iohannis a avut CASCĂ în urechi, la conferința de presă: ‘Doamne, așa ceva!!?? Ghinion!!!’

Gabriela Firea a fost ironică, miercuri seara, la adresa lui Klaus Iohannis, care a fost întrebat, în timpul conferinței de presă, dacă are cască și i se suflă răspunsurile. „Este nu numai foarte curajos (…) , ci și foarte spontan”, scrie Firea, pe Facebook.

„Președintele-candidat Iohannis este nu numai foarte curajos, foarte deschis dialogului, dezbaterilor, foarte informat și sigur pe el, ci și foarte spontan! O dovedește cu prisosință casca din ureche folosită la conferința de presă! Doamne, așa ceva!!?? Ghinion!!”, scrie Gabriela Firea pe pagina sa de Facebook.

Președintele Klaus Iohannis i-a întrebat, miercuri, pe jurnaliștii prezenți la conferința de presă de la PNL, dacă îl bănuiesc „câteodată că fără copiuțe nu merge”, fiind întrebat dacă are cască și dacă îi suflă cineva răspunsurile.

Citiți și:  „Firea a fost prinsă cu prostata lu' Tăriceanu în gură in sediu la Radio Contact”| Dezvăluire scârboasă făcută de fosta consilieră a Lilianei Mincă

„Mă bănuiți câteodată că fără copiuță nu merge? Nu, nu cred că mă bănuiți de așa ceva. Doamne ferește”, le-a spus Klaus Iohannis.

Șeful statului le-a demonstrat jurnaliștilor că nu are căști în urechi, arătându-și lobul orechilor, și a făcut un gest spre cap, dorind să indice că toate răspunsurile sale sunt ale sale, nu ale consilierilor.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Cele mai vechi
Cele mai noi Cele mai votate
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
George
George
1 an in urma cu

Stire de 2 lei. Sunt cameraman. Am fost la conferinta aceea si eram la cativa metri de el. Nu avea nimic in urechi. Dezinformare crasa made in Firea.