fbpx
Filme Online Subtitrate

7 Seriale de văzut, ce vor fi lansate până la jumătatea lui septembrie

seriale de vazut

Seriale de văzut care apar în prima jumătate a lunii septembrie, pe platformele de streaming: fie că vorbim despre NETFLIX, HBO Max, Disney+ sau SkyShowtime. Iată, așadar, ce ne-au pregătit aceste platforme în următoarele două săptămâni.

  1. Maxine (2022) – apare pe 3 septembrie pe HBO Max

maxine seriale de vazut 1Maxine e o dramă true crime britanică despre anchetarea asistentei școlare Maxine și a logodnicului ei, în cazul dispariției a două eleve din Marea Britanie. Drama în trei părți explorează de ce a mințit Maxine pentru logodnicul ei și cum a devenit aceasta inamicul public numărul unu, în cea mai mare vânătoare a unui criminal din istoria Marii Britanii.

2. Justified: City Primeval (2023) – din 6 septembrie pe Disney+

justified city primeval serial de vazutÎn această dramă polițistă, Raylan Givens, jucat de Timothy Olyphant, trăiește în Miami, oscilând între a fi șerif federal și tată cu jumătate de normă al unei fete de 15 ani. O situație întâmplătoare pe o autostradă pustie îl face să plece în Detroit. Acolo se întâlnește cu așa-numitul Sălbatic din Oklahoma, un bandit sociopat și violent care a scăpat o dată printre degetele celor mai iscusiți polițiști din Detroit și își încearcă norocul din nou.

3. Twisted Metal (2023) – din 6 septembrie pe HBO Max

twisted metal seriale de vazut

O comedie de acțiune creată de scenariștii Deadpool și Zombieland, Rhett Reese și Paul Wenick, despre un străin care primește șansa la o viață mai bună. Pentru asta însă, trebuie să livreze cu succes un pachet misterios, traversând o pustietate postapocaliptică. Din trailer pare un fel de Mad Max comic.

4. Virgin River – sezonul 5, partea 1 – din 7 septembrie pe NETFLIX

virgin-river-serial reînnoitSerialul NETFLIX tip telenovelă se întoarce cu un al 5-lea sezon, dar doar cu prima parte. 🙂 Mel se acomodează cu un nou ritm al vieții, Jack își dezvoltă afacerea, dar în Virgin River secretele încep să iasă la iveală.

5. Dear Child (2023) – din 7 septembrie 2023 pe NETFLIX

dear child seriale de vazutUn serial thriller nemțesc despre cum evadarea unei femei dintr-o captivitate cumplită îndrumă anchetatorii către o dispariție nerezolvată cu ani în urmă. Vezi aici trailerul Dear Child.

6. Burning Body (2023) – din 8 septembrie 2023 pe NETFLIX

Burning-Body-serial de vazutO miniserie polițistă spaniolă care promite, inspirată din evenimente reale. După ce un polițist este ucis și incendiat, toată lumea privește către alți doi agenți: iubita lui și amantul ei. Vezi aici trailerul Burning Body.

7. Poker Face (2023) – din 15 septembrie pe SkyShowtime

poker face seriale noi__Un serial despre un pierde-vară, producție Peacock, care poate spune când cineva minte, interpretat de talentata Natasha Lyonne, pe care ai văzut-o în Russian Doll și Orange is the new black, ambele pe Netflix. Poker Face e o combinație de thriller, film de mister, dramă și comedie, cum numai Rian Johnson putea să gândească și să regizeze.

Dacă te întrebi cine e Rian Johnson, este vorba de regizorul și creatorul Knives Out și Glass Onion – Knives Out 2, care a “reînviat” filmul cu detectivi pe marile ecrane 🙂 Dacă mai ai nevoie de un argument în plus, super interesanta Natasha Lyonne are ca oponent, în primul episod, pe nimeni altul decât Adrien Brody, într-un rol de nota 10 (cum altfel!). De fapt, serialul e “burdușit” cu actori super talentați. Vezi aici trailerul Poker Face.

Speram să vedem Poker Face în România, încă de la lansarea SkyShowtime, care include și producțiile Peacock, la nivel local, în februarie. Dar iată că va veni totuși pe 15 septembrie 2023 :). Pe 15 vor fi disponibile primele 2 episoade, urmând ca în fiecare vineri să apară încă 2, până la lansarea tuturor celor 10 episoade.

Acestea sunt serialele la care ne vom uita în prima jumătate a lui septembrie, sperăm să nu ne dezamăgească. 🙂

Vezi și

7 filme de vazut în septembrie 2023

follow us on google news

Intră pe canalul de Telegram!

78 782089 telegram logo navigator universal a3 80gsm white printer

Articole conexe

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Aceste informații pot fi utile și altor persoane.