Liviu Dragnea, huiduit la Reșița! Liderul PSD a fost umilit de un protestatar:

Liviu Dragnea se află la Reșița, acolo unde au loc alegeri pentru conducerea organizației. Liderul PSD nu a fost așteptat într-un mod foarte plăcut de locatari. La sosire, președintele Camerei Deputaților a dat nas în nas de un protestatar cu o tavă în care se regăseau cătușe și rahat.

”Aştia aşa vor să conducă România”, a comentat liderul PSD după incident. ”Astăzi sper ca lucrurile să intre în normal să faceţi politica oamenilor, nu pentru peşti”, a mai spus acesta.

Tot în cadrul aceleaşi conferinţe, Liviu Dragnea le-a ordonat celor din conducerea partidului să facă politica cetăţeanului şi a anunţat că PSD transferat trei primari PNL.

Citiți și:  PSD sta pe un butoi de pulbere. Tensiunea sta sa dea in clocot. MIZA este uriasa

De asemenea, liderul PSD le-a transmis social-democraţilor de la Reşiţa să facă politica partidului pentru oameni, nu pentru găşti. El a fost aşteptat cu aplauze de către membrii din PSD şi cu huiduieli puternice de către opozanţii săi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.