5 motive valide pentru care România nu trebuie să primească „refugiați”.

În ultimii ani tot mai mulți refugiați au ajuns în Europa, iar guvernul României (mai ales în ultima perioadă) a dorit și încă dorește să primească o cotă destul de mare… însă Țara noastră își poate permite asta?

Hai să vedem 5 motive pentru care România nu trebuie și nu poate să primească refugiați:

  1. Românii n-au colonizat niciodată Țari africane sau orientale, de ce ar trebui să primim noi refugiații când n-am fost noi cei care le-au furat resursele naturale?
  2. Mulți intră în granițele europene ilegal, asta înseamnă ca orice terorist poate ajunge în Țara noastră și amenința securitatea națională.
  3. Avem mulți români plecați peste hotare (în jur de 4 milioane) și mulți tineri care încă vor să plece. Trebuie să ne gândim mai întâi la românii noștri. Refugiații musulmani fac câte 7-8 copii pe familie, românii câte 2-3. Asta ar însemna înlocuirea culturii noastre peste câțiva ani, cum se întâmplă în Franța.
  4. Majoritatea refugiaților care ajung în Europa sunt tineri de 20-30 de ani și în cele mai multe cazuri se ocupă cu traficul de droguri. Mai nou, în Suedia și Anglia, au devenit principalii violatori de femei.
  5. România este o Țară prea săracă pentru a fii în stare să primească refugiați. Bătrânii noștri mor de foame cu o pensie de 200 de lei pe lună, în sate, iar noi trebuie să le oferim căldură, haine și mâncare străinilor ăștia?
Citiți și:  Uragan asupra Europei. Unde-au dispărut refugiații?

Sursa: Noul Nationalist

LASA UN COMENTARIU