400.000 de lei pentru garda personală de Jandarmi a lui Cumpănașu!

Ministerul de Interne a demarat un control la Jandarmerie, pentru a lămuri cum de-a ajuns Alexandru Cumpănașu, dubiosul mufat la bugetul public care “agață” minore pe TikTok, să primească gardă personală în 2019.

Corpul de control al ministrului a mers la Jandarmerie după ce un raport al Curții de Conturi, făcut în august 2020, a arătat că dispozitivul de protecție a fost dispus ilegal chiar de ministrul de Interne de atunci, Mihai Fifor (PSD), din Guvernul Dăncilă, iar prejudiciul se ridică la 400.000 de lei.

PSD i-a dat atunci lui Cumpănașu nu doar gardă personală din efectivele Jandarmeriei, ci și un autoturism de lux.

Personajul, un produs și un profitor al sistemului, abonat la contracte și colaborări cu instituții ale statului, girat de numeroși politicieni, este în centrul unui uriaș scandal chiar zilele acestea. Cumpănașu are pe TikTok un cont intitulat profu.online, deși el nu este profesor, unde li se adresează adolescenților în special. Are numeroase momente în care îi instigă pe copii la violență, la sfidarea profesorilor și la desconsiderarea școlii.

Citeste articolul integral pe Barikada.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.