4 sondaje naționale care răstoarnă TOTUL pe scena politica

Emisiunea Sinteza Zilei a debutat miercuri seară cu expunerea în premieră a datelor obținute de 4 sondaje naționale cu privire la situația politică și socială a țării. Concluziile sunt tulburătoare.

Președintele Klaus Iohannis este în cădere liberă, oamenii nu mai au încredere în guvernare, iar dacă mâine ar avea loc alegeri, PSD ar câștiga detașat. Ierarhia nu se schimbă în votul politic al celor patru sondaje prezentate la Antena 3.

Sondaj Avangarde
80% dintre români consideră în acest moment că țara se îndreaptă într-o direcție greșită!

77% dintre români acordă note între 1 și 4 politicienilor români și doar 8% ar acorda note de 7, 8 și 9. Nimeni nu ar acorda nota 10!

„Credeți că vaccinarea împotriva Sars-Cov-2 (Covid 19) este necesară?” – 46% au răspuns da, 39% au spus nu, 13% -nu știu/ nu răspund și doar 2% au răspuns că este necesară pentru cei peste 55 de ani.

În clasamentul încrederii în politicieni se află pe primul loc Alexandru Rafila (30%) urmat de Marcel Ciolacu (25%), Emil Boc (24%), Raed Arafat (23%), George Simion (20%). Dacian Cioloș este cotat la 13%, după președintele Klaus Iohannis.

Dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri PSD ar obține un scor 40%, PNL-17%, AUR-14%, USR-13%.

Sondaj Curs
La capitolul Încredere în personalități politice, pe primul loc se află Marcel Ciolacu cu 25%, urmat de Alexandru Rafila și Raed Arafat cu 23%, pe ocul 4 fiind Gabriela Firea cu 20%, iar pe locul 5 – Dacian Cioloș cu 19%

Cu privire la intenția de vot a românilor, PSD este la 39%, PNL la 21%, AUR – 13%, USR – 11% și UDMR – 5%.

Sondaj Sociopol
Potrivit acestui sondaj, la capitolul partide politice pe primul loc este tot PSD cu 32%, dar surpriza majoră este pe locul doi unde tronează AUR cu 21%! PNL are 20%, USR – 13%, iar UDMR – 6%.

Sondaj Inscop
Potrivit acestui sondaj, pe primul loc se află PSD cu 36,7%, pe locul doi – PNL cu 19,8%, locul trei – AUR cu 16,4%, locul patru – USR cu 15,3%.

La întrebarea Dacă alegerile anticipate ar putea rezolva criza politică din România, 50,2% au răspuns pozitiv.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *