GENERAL

4 mistere ale morții Cristinei Țopescu. Scenariile negre care au circulat după tragica veste

În putere, inimoasă, celebră, dintr-o familie de vedete. O cunoştea toată ţara. Tocmai de aceea, şocul a fost uriaş. Cristina Ţopescu (59 de ani) a fost găsită moartă în locuinţa ei din Tunari (Ilfov), unde a zăcut fără viaţă încă din jurul datei de 28 decembrie 2019!

Macabra descoperire a fost făcută duminică, 12 ianuarie, după ce o vecină a anunţat Poliţia, alarmată că nu o mai văzuse pe Cristina de trei săptămâni. Deocamdată, nimeni nu ştie exact ce s-a întâmplat în casa de lângă Bucureşti unde jurnalista trăia cu şapte câini, iar moartea ei ridică multe semne de întrebare.

Cum a fost posibil, se întreabă acum toată lumea, ca celebra jurnalistă Cristina Ţopescu să moară singură, în casă, şi nimeni să nu-şi dea seama de acest lucru timp de două săptămâni? Şi nu orice fel de săptămâni, ci cele în care am sărbătorit Crăciunul şi Anul Nou, momente tradiţionale pe care le petrecem cu familia şi prietenii apropiaţi! Când a murit de fapt fiica lui Ţopescu? Ce s-a întâmplat exact? De ce n-a fost căutată de nimeni din familie sau dintre prieteni? Iată doar câteva dintre misterele morţii vedetei, pe care vi le detaliem mai jos.

Când a murit de fapt Cristina?
Deocamdată, nu se cunoaşte răspunsul la această întrebare. Potrivit unui raport preliminar al IML, se pare că decesul a avut loc în jurul Anului Nou, însă din cauza stării avansate de putrefacţie în care a fost găsit trupul vedetei, medicii legişti au nevoie de mai mult timp pentru cercetări. Ce se ştie este că ultima sa postare pe Facebook a fost pe data de 26 decembrie, iar pe aplicaţia de mesagerie WhatsApp a scris ultima dată pe 28 decembrie. Totuşi, un muncitor din zonă a povestit, ieri, pentru Click!, că a vorbit cu ea pe 30 decembrie.

Cum de nu şi-a dat nimeni seama mai devreme?
Cristina Ţopescu a fost găsită de poliţişti duminică seara, după ce o vecină a alertat poliţia. Surse din poliţie spun că jurnalista a fost găsită moartă în pat, în pijama, învelită cu plapuma. De ce nu a căutat-o nimeni timp de două săptămâni? Sau de ce nu s-au îngrijorat că nu răspunde la telefon? “Eu am sunat la 112. Cris avea obiceiul de a schimba planurile în ultima secundă şi să nu sune. Avea mai multe invitaţii, nu ştia unde va merge de Crăciun şi Revelion. În plus, aşa era Cristina. Câteva zile, cât au avut telefoanele baterie, suna în gol. Şi s-a mai întâmplat asta de multe ori. Să nu dea semn şi două săptămâni, apoi să sune şi să povestim. Am intrat în panică pentru că toate erau închise, ori un telefon care să nu meargă era pentru ea o dramă”, este mărturia femeii care i-a fost prietenă şi vecină Cristinei Ţopescu în ultimii patru ani din viaţă.

Suferea de depresie şi a vrut să se sinucidă?
Cristina trecea, de câţiva ani, printr-o perioadă grea. Şi-a pierdut tatăl, cariera nu mai era ca altădată, problemele cu câinii o măcinau teribil. Să fi vrut oare să încheie socotelile cu această lume complicată?

„Aş fi vrut să nu am ocazia niciodată să vorbesc despre aşa ceva. Când a plecat domnul Cristian, Cristina a suferit o depresie. În aceeaşi perioada a mai pierdut şi doi câini. Cristina era o singuratică, aşa a fost dintotdeauna. Are doi fraţi, care nu stau în Bucureşti, mama care stă în Germania. A fost prima dată când nu mi-a răspuns, i-am scris de Sf. Cristian, de Crăciun. A apelat la psiholog pentru depresie, după moartea tatălui său. Am mers cu ea la spital de câteva ori, când era internat domnul Ţopescu”, a declarat medicul oftalmolog Monica Pop la România TV. Ipoteza sinuciderii este „demolată” însă de majoritatea cunoscuţilor. Unul dintre argumente: nu le-ar fi putut face rău animalelor la care ţinea atât de mult şi să le lase fără hrană, apă şi medicamente până le-ar fi găsit cineva.

A luat un somnifer mai puternic?
Să fi fost cauzată moartea Cristinei de o pastilă pe care ar fi luat-o pentru a se linişti şi a putea să adoarmă? Surse din anturajul ei au povestit că jurnalista i-ar fi trimis unui amic în seara de 28 decembrie 2019 un mesaj în care îi spunea că vrea să ia un somnifer puternic. ”Nu pot să dorm, nu mai am putere, sunt la capătul puterilor. Nu te mai sâcâi, nu ştiu oricum cât mai rezist în lumea asta, nu mai pot să duc suferinţa asta”, conform cancan.ro. Este posibil ca acest medicament, cu care ea nu era obişnuită, să-i fi provocat un infarct şi astfel să fi murit în somn? La toate aceste întrebări vor răspunde, în câteva săptămâni, medicii legişti.

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți, prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

paypal donate button 1

Lasă un răspuns

Back to top button

Dacă ți-au plăcut articolele și dorești să ne susții, orice DONAȚIE este binevenită.

X

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.