24 de camioane cu ajutoare, aduse de motocicliști din Germania pentru școli și spitale din vestul României

O cantitate impresionantă de ajutoare a ajuns aseară pentru școli și spitale din vestul României și din Serbia: 24 de camioane încărcate cu ajutoare au intrat în țară.

Ajutoarele, în valoare de circa 1,8 milioane de euro, au fost adunate de motocicliști din Germania. Coloana formată din cele 24 de TIR-uri a plecat din Germania pe data de 28 mai și a ajuns în România însoțită de către o parte din motocicliștii germani. Camioanele sunt încărcate cu ajutoare pentru spitale și școli din Arad, Lipova și Reșița, dar și pentru localitățile Kraljevo și Pancevo din Serbia. Toate au fost adunate de către motocicliștii germani din zona orașului Bremen.

Printre ajutoare se află echipamente pentru spitale, lenjerii, paturi, scaune cu rotile sau mobilier pentru centre sociale și școli. Motocicliștii germani organizează asemenea acțiuni umanitare de 16 ani și au ajuns la cea de-a 18-a serie de transporturi. În România, motocicliștii germani au fost ajutați de colegii lor din Arad.

La Spitalul județean Arad au ajuns 6 camioane încărcate cu ajutoare pentru toate secțiile. Alte ajutoare ajung la spitalele și școlile din Lipova și Reșița, dar și în 2 localități din Serbia. Motocicliștii germani se întorc acasă pe data de 8 iunie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.