GENERAL

22.000 de „sorosişti” pe funcţii în România!

Faptul ca, in ultima vreme, un nou pol de interese capata tot mai multa influenta in tara noastra nu mai reprezinta un secret pentru nimeni. Insa lucrurile par sa capete dimensiuni cu totul nebanuite, din moment ce, sub asaltul „societatii civile“ formata dintr-o retea impresionanta de tot felul de ONG-uri, marea majoritate functionand strict cu finantare externa, Romania pare sa fie tot mai mult condusa de catre o noua casta conducatoare. Care nu este doar una influenta si puternic sprijinita de afara, dar si, in mod cu totul surprinzator, cat se poate de numeroasa.

Pentru ca, tinand cont mai ales de faptul ca „grosul“ unor astfel de fundatii, asociatii sau a celorlalte „organizatii neguvernamentale“ nu se auto-finanteaza, ci functionarea lor depinde strict de sumele virate in cont, direct sau prin intermediul altor ONG-uri, de catre miliardarul George Soros, serviciile secrete romanesti s-au vazut nevoite sa recurga la un inedit „recensamant“ al cetatenilor romani care au beneficiat sau inca mai incaseaza bani de la „reteaua sorosista“. Iar rezultatele preliminarii ale acestor rapoarte informative pur si simplu incendiare sunt de-a dreptul naucitoare. Pentru ca, dupa cum reiese din informatiile intrate in posesia noastra, nu mai putin de 22.000 de romani au fost racordati intr-un fel sau altul la „conducta cu bani“ atat de generos si „dezinteresat“ intretinuta de catre George Soros. Iar cum multi, foarte multi dintre acestia ocupa in prezent demnitati si functii importante in statul roman, fiind grupati mai ales in patru ministere, in frunte cu cel al Justitiei, ingrijorarea serviciilor romanesti devine oarecum de inteles. Fara insa ca acest semnal de alarma atat de tarziu sa si explice pasivitatea de pana acum a structurilor, care au asistat neputincioase la intinderea acestei „panze de paianjen“, care invaluie in prezent mare parte dintre institutiile statului roman.

Treimea „curata“

Insa parca pentru a mai risipi din aceasta ingrijorare, aceleasi surse sustin ca o treime dintre cei care de-a lungul vremii au incasat diverse sume de bani din participarea la tot felul de proiecte sau seminarii derulate de catre ONG-urile din „reteaua sorosista“ nu ar mai fi avut contacte cu reprezentantii fundatiilor respective. Fie si pentru simplul fapt ca, multi dintre acestia ar fi aflat de-abia ulterior ca actiunile unde au fost invitati sa participe „pe bani“ aveau legaturi directe sau din umbra cu fundatiile finantate la vedere de catre controversatul miliardar american de origine evreiasca, nascut in Ungaria. Si, atunci, pur si simplu au preferat sa se retraga discret, unii dintre ei chiar avertizati de catre structurile de contrainformatii ale institutiilor unde lucrau, refuzand urmatoarele invitatii. Altii, in schimb, probabil ca nu au fost considerati destul de „atractivi“ de catre organizatori, sau probabil prea greu de „civilizat“, asa ca nu au mai fost pusi pe listele pentru urmatoarele evenimente organizate de catre societatea civila sorosista.

In adormire

De asemenea, se apreciaza ca o alta treime din acest numar total impresionant de nu mai putin de 22.000 de „sorosisti“ nu sunt din cale afara de activa pentru promovarea ideilor de predare treptata a puterii in statele est-europene mai ales de la clasa politica traditionala inspre societatea civila. Si ca, de fapt, acestia ar fi interesati mai mult de sumele de bani pe care le primesc regulat si legal sub forma recompensarii participarii ca formatori la tot felul de cursuri, seminarii si simpozioane. Mai mult, se considera si ca acest segment de „bursieri“ ai „retelei sorosiste“ este impartit in doua parti distincte. Pe de o parte sunt cei care, pe masura ce problema apartenentei la aceasta societate civila distincta se pune tot mai mult pe tapet la noi, precum s-a intamplat deja in alte tari ca Ungaria sau Polonia, acestia deja fac pasul inapoi, nevrand sa fie identificati drept „sorosisti“, cel putin pana ce nu se lamuresc exact lucrurile. In schimb, exista si o parte care aproape ca este gata sa iasa din „adormire“, membrii acestei grupari fiind atrasi de repeziciunea fulminanta cu care alti colegi care si-au declarat deja adeziunea la principiile „sorosismului“ sunt avansati cu prioritate in orice domeniu de activitate. Mai ales de cand la Palatul Victoria a fost instalat asa-numitul guvern tehnocrat.

Soros e-n tot si toate!

In schimb, lucrurile stau cu totul altfel cu „nucleul dur“ al celor care nu mai fac niciun secret, chiar de la inaltimea functiilor pe care le detin, ca sunt fani inversunati ai „societatii civile“ create si intretinute, cu sume anuale de-a dreptul astronomice, de catre miliardarul George Soros. Cel care, sa nu uitam, este considerat singurul om de pe planeta care in urma declansarii teribilei crize economice din urma cu cativa ani, a castigat sume care rivalizeaza cu PIB-urile unor tari intregi. Dar, revenind la ceea ce se intampla in Romania, nu este deloc o coincidenta ca tocmai acesti „sorosisti radicalizati“ sunt cei care au si declansat, in ultimul an, atacuri dezlantuite nu doar la clasa politica romaneasca, dar si la alte valori nationale precum biserica, sistemul sanitar si structurile de aparare ale statului roman. Mai mult chiar, nu cu multa vreme in urma, „National“ facea dezvaluiri incendiare despre dedesubturile „Experimentului Clotilde“, prin care frantuzoaica simbol a miscarii de sorginte sorosista a lui Nicusor Dan este vazuta drept prima femeie presedinte din Romania. Si, intamplator sau nu, dintre toti oamenii politici – pentru ca pana si Clotilde Armand face acum politica! – aceasta este singura care nu s-a sfiit sa recunoasca si ca, „daca am ajuns aici, atunci pentru acest lucru ar trebui sa-i multumim lui George Soros!“

Justitia, ingenuncheata

Insa poate cel mai interesant aspect de scos in relief este faptul ca, dintre institutiile statului roman, una dintre cele mai „penetrate“ este Justitia. Pentru ca, daca aceste informatii se adeveresc, atunci Ministerul Justitiei „colcaie“ pur si simplu de oameni a caror activitate profesionala s-a intersectat – si nu de putine ori – cu cea a organizatiilor care fac parte din „reteaua sorosista“. De asemenea, alte ministere unde ponderea „sorosistilor“ este considerata una ridicata este – se putea altfel! – la Fondurile Europene si la Dezvoltare. Sursa: National

follow us on google news

Intră pe canalul de Telegram!

78 782089 telegram logo navigator universal a3 80gsm white printer

Articole conexe

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Aceste informații pot fi utile și altor persoane.