LOVITURA cea mai GREA pentru Dragnea: L-au lăsat FĂRĂ BANI!

Probleme pentru Liviu Dragnea, decisă chiar astăzi: Instanța menține sechestrul în dosarul Tel Drum. Contestația șefului PSD a fost respinsă.

Înalta Curte a respins contestaţia lui Liviu Dragnea privind sechestul pe averea sa, în dosarul Tel Drum. Suma care este în joc este una foarte mare: 127,5 milioane de lei este sechestrul pus inclusiv pe bunuri de procurorii DNA. E vorba de un sechestru pe imobile, terenuri, două autoturisme şi pe conturile lui Liviu Dragnea.

Liviu Dragnea a contestat sechestrul impus de DNA în dosarul TelDrum, dar Înalta Curte i-a respins contestaţia. Este pentru a doua oară când liderul PSD reclamă măsurile asiguratorii din acest caz. Prima cerere a fost respinsă la sfârşitul anului trecut.

Liviu Dragnea nu este singurul din dosar vizat de o asemenea măsură. Sechestru a fost instituit şi în cazul altor patru persoane, apropiaţi şi interpuşi, spuneau procurorii la vremea respectivă.

Procurorii spun că TelDrum, controlată prin interpuşi chiar de Liviu Dragnea, ar fi beneficiat ilegal de numeroase contracte din bani publici şi europeni. 30 de milioane de lei şi 20 de milioane de euro ar fi prejudiciul produs statutului român şi Uniunii Europene.

VEZI SI: Anunț de ULTIMĂ ORĂ: Lovitură pentru TOATĂ România!
Loading...

One comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.