ATENTIE!Toți cei care suferă de această BOALA sunt vizați! Vor fi plătiți pe perioada concediului și vor primi normă de hrana

Vești bune pentu românii care suferă de această boală. După un an de dezbateri, o importantă lege a primit avizul favorabil al Comisiei de sănătate. Aceasta va ajunge foarte curând la Camera Deputaților, for decizional, după ce legea a fost respinsă de Senat.

Potrivit proiectului, românii bolnavi de TBC vor fi plătiți pe toată durata concediului medical și vor primi normă de hrană.

12.000 de români se îmbolnăvesc anual de tuberculoză, cunoscută sub denumirea de boala pușcăriașilor sau boala săracilor.

Pentru a evita nedreptate pe care o fac majoritatea angajatorilor în momentul în care află că un angajat suferă de această boală, oficialii s-au gândit să elaboreze Legea tuberculozei.

Deși a fost respinsă de Senat, se pare că va aceasta a primit da-ul Comisiei de sănătate din Camera Deputaţilor și urmează să primească votul final în plen, pentru ca mai apoi să meargă la promulgare la preşedintele Klaus Iohannis.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.