UIMITOR!Cercetătorii au descoperit un nou MEDICAMENT pentru vindecarea CANCERULUI! Reușită de peste 80%

Cancerul omoară anual zeci de mii de persoane la nivel mondial. Mulți bolnavi ajung la doctor când este prea târziu și din cauza afecțiunilor complementare nu mai suportă tratamentul. Un grup de cercetători de la Universitatea Michigan Rogel Cancer Center vin, însă cu veși extraordinare. Aceștia au creat un nou sistem de livrare, mai exact un medicament ascuns într-un nanodisc, pentru a creşte numărul de pacienţi care pot fi trataţi cu succes cu ajutorul medicamentelor imunoterapiei, scrie Medical Xpress.

Nanodiscul este realizat dintr-o versiune sintetică a HDL (high density lipoprotein), cunoscut şi sub numele de „colesterol bun”. Apoi, cercetătorii au ataşat de nanodisc o substanţă folosită în chemoterapie, anume doxorubicina. „Cu acesta, putem îmbunătăţi semnificativ activitatea anti-tumoare a inhibitorilor la puncte de verificare”, a precizat James J. Moon, unul dintre autorii studiului, potrivit Evz.ro.

În experimentele efectuate pe şoarecii cu cancer de colon, cercetătorii au găsit că până la 85% dintre tumori au fost eliminate complet, „iar cele care au supravieţuit nu s-au extins”, a adăugat Moon. De asemenea, tratamentul a avut succes în proporţie de 88% în cazul cancerelor care s-au extins la ficat.

„Cea mai surprinzătoare parte a studiului a fost că atunci când celulele canceroase erau omorâte, procesul declanşa imunitatea împotriva maladiei”, a adăugat Moon.

Loading...

One comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.