Jegurile de asistente, infirmiere si brancardieri TE FURA CUM AJUNGI LA Urgente: Iata cum au disparut 12.000 de EURO din buzunarul unui biet pacient

Nu este o noutate ce are loc in cadrul spitalelor din tara, abia acum „a bagat in seama” …si „presa” aceste lucruri:

Ucraineanul „prădat” în spital ar fi fost buzunărit chiar în secţia de urgenţe, în timp ce era îngrijit. Două angajate ale Spitalului din Bistriţa ar fi găsit banii în hainele de care a fost dezbrăcat rănitul. Ele au fost reţinute pentru furt calificat şi dacă vor fi găsite vinovate, îşi vor pierde şi locul de muncă. Un brancardier suspectat şi el de furt a fost eliberat între timp. Ceilalţi pacienţi sunt revoltaţi de gândul că pot fi furaţi chiar şi în spital.

La Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului din Bistriţa, în locul ambulanţelor cu pacienţi, au oprit dubele poliţiei.

Mascaţii au răscolit vestiarele şi au ridicat trei angajaţi ai spitalului, suspectaţi de furt calificat. O îngrijitoare, o angajată la Registratură şi un brancardier.

VEZI SI: STRIGATOR LA CER – NEREGULI cu duiumul scoase la iveala de PACIENTII ignorati la UPU BUZAU. Dezvaluiri SOCANTE facute de mamica unui copil de 1 an

Poliţia a descins în spital după ce pacientul a reclamat că-i lipsesc 12 mii de euro. Suma i-ar fi fost sustrasă din haina de care a fost dezbrăcat pentru a-i fi tratate rănile.

Camerele de supraveghere de la UPU ar fi filmat scene care le-au dat de bănuit anchetatorilor. Pe imagini s-ar vedea angajatele descoperind banii, numărându-i şi apoi punând lucrurile bărbatului într-un sac.

VEZI SI: Parchetul General confirmă mistificările privind infecțiile nosocomiale; printre marii minicinoși, directorii spitalelor din Buzău și Nehoiu

Ar lipsi însă momentul în care au dispărut, efectiv, cei 12 mii de euro. Îngrijitoarea şi angajata de la Registratură au fost reţinute de poliţie. Şi, dacă se dovedeşte vinovăţia lor, şi managerul promite măsuri.

Gabriel Lazany, managerul Spitalului din Bistriţa: „Este un gest incalificabil pe care nu-l pot tolera. Ele vor fi introduse in comisia de disciplina a spitalului, cu recomandare din partea managerului de desfacere a contractului de muncă. Am reusit sa le pastram la nivelul UPU sporul maxim. Salariile sa stiti ca nu sunt mici.”

VEZI SI: SCANDAL IN SPITAL: Ce fac cadrele medicale in UPU in timp ce pacientii zac pe holuri intre VIATA si MOARTE? POZE!

Pacientul care susţine că a fost jefuit a fost externat între timp. Este un tânăr din Ucraina, care a fost împuşcat cu şase focuri de armă într-un sat din Bistriţa-Năsăud. Şi apoi – plimbat între spitalele din Bistriţa şi Cluj-Napoca, pentru investigaţii.

Anchetatorii au dubii şi în privinţa declaraţiilor lui. Bărbatul ar fi reclamat lipsa banilor după 10 zile.

VEZI SI: NEREGULI CU DUIUMUL IN SPITALUL JUDETEAN DE URGENTA BUZAU – VIDEO INFIORATOR

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.