Un cunoscut MEDIC AVERTIZEAZĂ: AJUTĂM dezvoltarea CANCERULUI fără să știm. „Doza face otrava”

Mulți au numit cancerul „boala secolului” pentru efectele devastatoare pe care le are dacă este detectată prea târziu. În fapt, uneori se uită că nu există un „cancer”, ci de fapt sunt o sumedenie de boli care provoacă tumori canceroase în diferite părți ale corpului, cu efecte similare, pe care le încadrăm sub acest termen-umbrelă. În orice caz, specialiștii sunt foarte conștienți de această diferență de nuanță și oferă explicații având acest lucru în minte. Un cunoscut medic vorbește despre o cauză greu de înțeles a bolii.

Medicul Simona Tivadar a vorbit despre multiplele cauze ale afecțiunii, avertizând împotriva exceselor care ne conduc spre cancer.

„Cancerul este o boală plurifactorială. Doza face otrava. Nu există un lucru bun și rău, dar un lucru repetat înseamnă o agresiune și ne făc rău și lucuri bune care în exces ne fac rău. Există lucurri bune, precum vitamina C, care în exces pot deveni o otravă. Universul nostru este o chimie, respirăm o chimie. Nu respirăm aer. 50% din căutări sunt depsre mâncare, toată lumea zice că nu are timp să mănânce. Lumea nu citește sfatul care trebuie. Căutarea este inutilă.

Cancerul este o boală plurifactorială. Nu există doar o substanță care să-ți dea cancer. Câți oameni nu au fost expuși radiaților de la Cernobîl. Există în acele zone animale sănătoase.

Trebuie să fie un bagaj genetic, alimentația, eforul fizic, stresul. Nenorocirile care ți se întâmplă în viață, faptul că trăim într-un oraș mare”, a explicat medicul Simona Tivadar, pentru Antena 3.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.