GRAVE ACUZATII ADUSE UNUI CUNOSCUT MEDIC DUPA CE A LASAT O TANARA MAMICA SA ZACA CU FATUL MORT IN BURTICA TIMP DE PESTE 19 ORE! VIDEO SOCANT

SCENE DE GROAZA LA MATERNITATEA BUZAU!

Acuzaţii grave aduse de un buzoian la adresa unui medic ginecolog de la Maternitatea Buzău.

Medicul Anca Şerbănoiu este acuzată de un bărbat că nu ar fi luat în serios sesizările cu privire la starea fătului din pântecele soţiei, însărcinată în 8 luni. Ignoranţa doctoriţei, spune părintele, s-a soldat cu decesul copilului. Conducerea unităţii spitaliceşti a demarat o anchetă pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat.

Claudia Şerban are 34 de ani, iar vestea sarcinii a fost şi pentru ea, dar şi pentru soţul său, una extrem de fericită. Evoluţia bebeluşului a fost urmărită de medicul Anca Şerbănoiu, la cabinetul privat al acesteia.

Totul a decurs perfect până pe data de 14 februarie, când mămica a simţit că bebeluşul său nu mai are aceeaşi activitate ca şi până atunci. Panicaţi, cei doi părinţi au mers la medic, unde au primit asigurări că totul este în regulă.

”Am fost seara la cabinetul doamnei doctor, care ne-a spus că bebeluşul are cordonul ombilical în jurul gâtului, dar că nu ar fi nicio problemă şi să fim liniştiţi. Am plecat acasă, însă după ce am văzut că nu mai avea deloc activitate, dimineaţa am ajuns la Maternitate, unde doamna doctor era de gardă. Aici, aceeaşi poveste, că bebeluşul nu are nimic”, spune Cristian Ioniţă.

Tatăl spune că la insistenţele sale, medicul Anca Şerbănoiu ar fi decis să o oprească pe femeie pentru monitorizare. Totul s-a spulberat însă în doar câteva ore, când s-a constatat că inima bebeluşului a încetat să mai bată.

Supărarea tatălui este cu atât mai mare cu cât, spune Cristian Ioniţă, nici măcar în ultima clipă medicul Anca Şerbănoiu nu a decis să ia măsuri urgente. Ar fi lăsat-o pe femeie să agonizeze peste noapte. Disperat, tatăl şi-a filmat soţia pe patul de spital şi a făcut imaginile publice.

VEZI VIDEO SI CIESTE RESTUL ARTICOLULUI PE REPORTER ONLINE. CLICK AICI

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.