2018 aduce noi taxe pentru români! Câți bani va mai trebui să scoatem din buzunar

Senatorul PNL Florin Cîțu a declarat, duminică, pe Facebook, că Guvernul pregătește introducerea unei noi taxe ” pentru că PSD nu are bani să restituie taxele plătite până acum”, motiv pentru care a fost amânată adoptarea bugetului pentru 2018.

”Să fie foarte clar. Români vi se pregătește o nouă taxă pentru că PSD nu are bani să restituie taxele plătite până acum ( de aceea se tot amână bugetul pentru 2018).

Cum se va numi nouă taxa, nu mai contează. Dar știm sigur că la câteva luni după aplicare, cineva o va anula în instanță. Și nici asta nu va conta. Cei care o plătesc să se aștepte să o primească înapoi în medie după o perioada de 8 ani (sumele vor fi mai mari ca cele din perioada 2008-2016). #tudoselabnr”, a scris Florin Cîțu pe Facebook.

Citiți și:  Sondajul care trimite o unda de SOC in lumea politica: AUR șterge pe jos cu liberalii!

El a adăugat că premierul Mihai Tudose s-ar putea să renunțe la nouă taxă, dacă mulți români se vor exprima împotriva acesteia.

”Dragnea și Tudose o pun de un CARITAS! Știați deja că statul PSD-ist este mafiot. Nu este un secret”, a mai scris senatorul liberal.

El a dat ca exemplu taxa de mediu pentru prima înmatriculare a autovehiculelor.

”Vă prezint astăzi o mare ticăloșie a acestui stat PSD-isit. Și mai rău, e pe cale să se repete și în 2018. Din 2008 și până astăzi ați împrumutat statul român împotriva voinței voastre.

Mă refer la taxa de mediu/taxa de poluare/timbru de mediu/taxa de prima înmatriculare etc. Deși aveau nume diferite reprezentau aceeași hoție brevetată de statul mafiot PSD-ist. (…)

Încă din 2009 unii dintre voi ați dat în judecată statul român și ați câștigat. Suntem în 2017, și doar după decizia CJUE PSD-ișiti supărați se jură pe programul de guvernare că ne dau banii înapoi.

Citiți și:  PSD sta pe un butoi de pulbere. Tensiunea sta sa dea in clocot. MIZA este uriasa

Cine îi mai crede? Ati înțeles cum stă treaba cu statul mafiot PSD-ist? Ăștia ne-au luat banii din 2008 și ne promit că îi returnează până în 2019. În tot acest timp ei, PSD-iștii, știau că acești bani sunt încasați ilegal.

Dar ticăloșia acestui partid nu se oprește aici. După ce am analizat cererea de restituire nu o să vă vină să credeți ce am descoperit. Ăștia sunt mai hoți că Terente din Brăila”, a mai scris Florin Cîțu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *