NU MAI CUMPARATI DIN PROFI! INREGISTRARE SOCANTA despre cum SUNTETI PACALITI CU PRETURILE AFISATE LA RAFT!

PROFI îi păcălește pe clienți.

La raft era afișat prețul 9,49 lei, însă când a ajuns la casă, a aflat că trebuie să plătească 14,99 lei pentru un produs. Astfel, prețul era mai mare cu 50% la casă.

Revoltat, Cristi Brâncovan a vorbit cu șeful de magazin, care însă nu a putut oferi prea multe explicații, ci precizând că prețul a rămas mai mic la raft pentru că a fost desfășurată o promoție, care însă a expirat între timp.

Cristi Brâncovan a făcut și o sesizare la Oficiul pentru Protecția Consumatorilor Timiș. „9.49 lei la raft, 14.99 lei la casă. Cine nu verifică bonul, plătește din propriul buzunar diferența!”, a scris timișoreanul în dreptul filmulețului distribuit pe contul său de Facebook.

În doar zece ore de la publicare, filmarea a fost vizualizată de peste 120.000 de persoane și distribuită de 1.300 de ori.

Loading...

2 comments

  • Mihai Z

    Bună seara, în mag.Profi din cadrul complexului Mercur din cart. Gheorghieni, se întâmplă următoarele – DE DOI ANI !!!. Prețurile sunt cu 93…99 de bani în coadă, prin urmare și suma finală. Credeți că se dă rest până la un leu ? Calculați câte bonuri fiscale se eliberează zilnic ? Un singur casier este corect.

  • Silviu

    Cardul de fidelitate Banuti de la Profi se emite greu si este o pacaleala din care nu castigi nimic.Cartofii de acolo sunt stricati.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.