PRESA LOCALA PROSTESTE TOTI BUZOIENII IN LEGATURA CU ACCIDENTUL DE PE BALCESCU! Cititi si va cruciti cum va spala mintea si arunca vina pe cine nu trebuie!

Recent, presa locala si cea nationala a inceput sa faca bani din traficul obtinut pe articolele legate de ACCIDENTUL DE PE BULEVARDUL BALCESCU din Buzau.

Nu dam nume, e suficient sa va benoclati la site-urile unor „jurnalisti”, sa observati cum va manipuleaza atunci cand impun, pardon, spun ca vina ii apartine unei soferite „de raliu”.

Vorba multa, saracia omului. Pe scurt vom spune urmatoarele:

Legat de cei care circula matrafoxati cu masinutele si chiar comit crime nu mai face nimeni atat tam-tam… precum pseudo-ziaristii buzoieni. Sa mai reamnintim de turcul beat care a distrus poarta Parcului Crang, iar in doua zile deja a fost uitat de „presa”.

Mare rahat ca s-a produs pe bulevardul shaormarilor… O sa fie si mai multe daca nu vor lua masuri cum trebuie. Mai bine tastau despre IPJ Buzau ca nu-i nici dracu’ sa vegheze traficul in weekend pe acolo, oamenii legii, fiind adevaratii responsabili moral sau mai bine zis cei ce le dau directive.

Daca s-ar aplica ceva amenzi nesimtite nici macar linistea publica n-ar mai fi tulburata. N-ar mai circula nimeni cu dorinta de a da peste cap kilometrajul, in cazul in care un echipaj rutier ar fi mereu pe Bd. Balcescu, pe Unirii Nord/Sud…dar ei stau pe Luna, in fine, cu mintea p’acolo.

Presa locala, in mare parte aservita unor dubiosi bolnavi, NU CAUTA ADEVARATII RESPONSABILI, inclusv pe dl. Primar PSD-ist Toma care trimite papitoii locali la groapa de gunoi in loc sa-i „campeze” in zone de risc… Rusine!

P.S.: Totusi nu garantam prostirea voluntara a oilor din partea unor „oameni de presa”. Posibil sa fie ei usor retarzi de la muica natura si sa priveasca situatia cu ochelari de cal….sau DE MAGAR. Belzebut mai stie in acest oras… Hai mars la Pomohaci sa va dea ciocan daca nu s-a inteles acest articol! 🙂

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.