MARE RUSINE! Ziua când STATUL ROMÂN a fost umilit de un BORFAȘ cu complicitatea unor judecători.

O zi neagră pentru România. Pentru statul român, care a fost umilit de un borfaș cu complicitatea unor judecători. Nu a achitat prejudiciul şi nici măcar cheltuielile judiciare către stat, oameni buni. Ce rușine!

Alte cuvinte în afara celor spuse de procuror în instanță sunt de prisos:

„Condamnatul nu îndeplineşte condiţiile pentru liberarea condiţionată. A câştigat 57 de zile din muncă şi 330 de zile din elaborarea de lucrări ştiinţifice. Este o disproporție vădită între ele. Comportamentul acestuia rezultă şi din concluziile comisiei din penitenciar, care a arătat că nu îndeplineşte condiţiile şi că scopul pedepsei nu a fost atins. În motivarea sentinţei Judecătoriei Sector 5 (care a decis liberarea condiţionată n.red.) nu s-a făcut nicio referire la concluziile comisiei din penitenciar. Instanţa nu şi-a motivat înlăturarea concluziei comisiei din penitenciar care a dat aviz negativ în ceea ce priveşte liberarea condiţionată”, a arătat procurorul DNA, care a continuat şi a arătat că în timpul detenţiei Dan Voiculescu nu a avut „un comportament merituos, ci unul normal”. “Condamnatul nu a achitat prejudiciul şi nici măcar cheltuielile judiciare către stat”, a arătat procurorul.

Loading...

3 comments

 • Ery

  Bun Voiculescu este cum este dar de ANAF de ce nu spuneți nimic ??? De trei ani NU SUNT ÎN STARE SĂ VALORIFICE MĂCAR CEEA CE S-A CONFISCAT CU OCAZIA CONDAMNĂRII ??? Ba încă statul mai plătește pentru paza acestora .

 • Dan

  Un articol de tot rahatul, care nu prezinta obiectiv situatia, caci confiscarile menite sa acopere falsul prejudiciu (si asta bine umflat de „expertul DNA) nu si-au gasit cumparator din cauza lipsei de valoare imobiliara.
  S-a facut dreptate, caci este neverosimil ca sa stai in puscarie atunci cand procurorul si judecatorul de caz au fost eliminati din magistratura exact pt fapte de coruptie savarsite de acestia in legatura cu speta.
  Pacat si pt ca ceilalti condamnati, unii inca dupa gratii, au fost sacrificati de niste derbedei, Eva si Camelia Bogdan, pt a justifica inculparea lui Voiculescu.

 • Florin Croitoru

  1. Articol prost scris semnat de un nepriceput. În limba română cuvîntul borfaş înseamnă hoţ care e specializat în furtul de haine. În mod sigur Voiculescu nu a furat haine vreodată. A fost condamnat pt că s-a băgat în politică fără să fie el înregimentat în vreun partid, ba a avut curaj să susţină un partid, cel conservator. Toţi cei care încearcă să facă politică în afara sistemului politic actual controlat de SUA vor fi condamnaţi. Tot aşa a fost condamnat Diaconescu, pt că a vrut să facă un partid. Imediat i-au găsit că… aşantajat pe un primar din Banat şi pt asta l-au condamnat.
  2. Ce prejudiciu? Voiculescu a cumpărat cu 150.000 de euro o clădire care a costat poate 3 milioane de euro. Dacă nu o cumpăra Voiculescu, clădirea ar fi ajuns în paragină, iar statul ar fi trebuit să plătească demolarea.
  3.Dacă a avut comportament normal în penitenciar el poate fi eliberat după executarea unei treimi din pedeapsă, conform regulamentului. Pt comportament deosebit, de ex salvarea vieţii unui supraveghetor, el poate fi eliberat pe loc, deci dl procuror DNA vorbeşte prostii. Acest procuror mai argumentează că…Voiculescu nu a achitat prejudiciul şi cheltuielile de judecată. Eu cred că şi-a plătit avocatul, iar plata aceea nu contează la liberare ci doar comportamentul in penitenciar.
  Concluzia mea e că oamenii bogaţi nu trebuie să facă politică pe faţă ci trebuie să susţină în partidele existente oameni care să lucreze pt interesele capitaliştilor autohtoni, nu pt cele ale capitaliştilor europeni şi americani.
  Florin Croitoru

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.