Cutremurul din `77 a fost produs de ceva PARANORMAL! Uite ce s-a văzut pe cer cu trei ore înainte de seismul ce a zguduit România din temelii!

Cutremurul din 1977 a fost produs de ceva PARANORMAL! Uite ce s-a văzut pe cer cu trei ore înainte de seismul ce a zguduit România din temelii!

Acesta este cel care a realizat cea mai importantă arhivă de rapoarte privind obiectele zburătoare neidentificate din România. A publicat un material într-o revistă de specialitate, în care vorbește despre ceea ce s-a întâmplat în data de 4 martie 1977, ora 18:30, cu puțin timp înainte de producerea cutremurului de 7,2 grade ce a zguduit România.

Se pare că undeva în preajma Pădurii Cazacului din Prahova, profesorul Călin Turcu a văzut pe cer o lumină albăstruie, iar în preajma acesteia erau trei discuri luminoase, ce pluteau misterios.

După trei ore de la această stranie observație s-a produs marele cutremur, motiv pentru care ufologii au considerat că ar fi o legătură între apariția OZN-urilor și producerea seismului. Sursa: Antena1

VEZI SI: DOSAR DESECRETIZAT: OZN doborât în Siberia de artileria rusă!
Loading...

4 comments

  • Constantin Daniel

    Nu facura nimic domne ozeneurille, probabil au depistat ca urma un cutremur si au vrut sa cerceteze..

  • bosorogu

    Plecase Pacepa. Cutremurul din securitate nu putea sa nu aiba urmari. Doar ca secu-giurnalistii extremisti de la secu-sri-hexipharma trebuie sa ascunda adevarul CU "STIRI SOC: se pare ca …!

  • ioan horia

    Nu stiu cat de "paranormale sunt OZN urile din moment ce semnalarea lor a devenit deja un fapt banal care face parte din realitatea terestra.Atata doar ca aceste entitati cotidiene sunt foarte eluzive si la nivel oficial nu se stiu multe despre ele.Insa e deja un fapt usor de verificat ca OZN urile apar totdeauna in zonele unde urmeaza sa se intemple ceva deosebit,mai ales evenimente negative.Putem deduce de aici ca intr-un fel pe care noi inca nu putem reactiona,aceste obiecte ale unor alte civilizatii mult mai evoluate decat noi,au modalitati de a prevedea ce s-ar putea intampla.Un exemplu clasic e acel pod de undeva din america in jurul caruia se tot invarteau OZN urile si care curand s-a prabusit.Desigur ei au sesizat fisura care lucra si care in final a dus la dezastru..Cat despre cutremure,cred ca a depista si clasifica tensiunile telurice din scoarta terestra este deja posibil si cu tehnologia terestra.Doar ca…nu e oportuna alarmarea gloatelor.

  • Pingback: ANUNT IMPORTANT din partea profesorului Gheorghe Mărmureanu: Cand va fi URMATORUL MARE CUTREMUR "Ceva mai DEVASTATOR decat cel din '77 - Nationalisti.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.