Transsexualul Naomi face DEZVĂLUIRI SOCANTE despre preotul Pomohaci: „E HOMOSEXUAL. Am fost împreună la Opera Română şi i-am luat microfonul în gura”

Transsexualul Naomi a făcut afirmaţii uluitoare despre preotul Cristian Pomohaci, în scandalul în care acesta este implicat în ultimele zile.

Invitată, prin telefon, în cadrul emisiunii „Agenţia VIP”, Naomi a dat un răspuns clar la întrebarea legată de înclinaţiile sexuale ale preotului Cristian Pomohaci: „Pe Cristi Pomohaci îl cunosc din 1995. Este homosexual, eu sunt cea care vă spune direct cum stau lucrurile, dar nu este pedofil…”.

Naomi a precizat că l-a cunoscut personal pe Pomohaci, cu care s-a întâlnit la mai multe manifestări culturale. Ea a adăugat: „Ne-am văzut la mai multe festivaluri şi am am fost împreună şi la Opera Română. Ne-am dus şi am luat câte un microfon în g…. Pe vremea aceea, în anii de după Revoluţie, nu puteai vorbi despre înclinaţiile tale”.

Cristian Pomohaci, preot paroh al Bisericii Moşuni-Veţa, judeţul Mureş, este în centrul unui scandal mediatic, după ce, în mediul online a apărut o înregistrare a unei conversaţii care ar fi avut loc între Pomohaci şi un adolescent în vârstă de 17 ani. Din înregistrare reiese faptul că preotul Pomohaci i-ar fi propus tânărului să întreţină relaţii sexuale.

Potrivit reprezentatului Arhiepiscopiei, părintele Pomohaci nu a recunoscut nimic, a negat toate acuzaţiile şi a precizat că este nevinovat. Totuşi, s-a comunicat că, până la rezolvarea cazului, preotul nu mai are voie să oficieze vreo slujbă şi are la dispoziţie 30 de zile pentru a-şi demonstrat nevinovăţia.

Loading...

3 comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.