CLANURILE INTERLOPE ISI BAT JOC DE NOI PE FATA: Dupa incidentul de ieri de la UPU, unde peste 40 de TIGANI AU ATACAT cadrele medicale si le-au strans de gat, s-a lasat doar cu AMENZI!

Grupul de tigani care a facut ieri un scandal de pomina in incinta Spitalului Judetean Buzau, mai precis la UPU, a scapat doar cu amenzi!

Este normal asa ceva?

Niciunul dintre tiganii agresivi nu se află la această oră după gratii, desi aseară, polițiștii buzoieni au condus la sectie nouă persoane.

Dintre acestea nouă au fost aseară sancționate contravențional, iar una, un bărbat de 54 de ani din București, a fost reținut doar pentru 24 de ore.

Inainte cu o zi, tiganii din clanul „Pistol” au fost sanctionati tot cu amenzi de Politia Locala pentru tulburarea linistii si ordinii publice precum si pentru ocuparea domeniului public deoarece au ocupat o strada intreaga din Cartierul Posta, amplasand corturi, frigidere, statii pentru lautari si gratare. Cu alte cuvinte NOAPTE ALBA pentru locuitorii cartierului care a doua zi mergeau la servici. Detalii aici: CORTURI, MESE si chiar FRIGIDERE, scoase pe strada pentru inmormantarea unui INTERLOP TIGAN, lider de CLAN | VIDEO

Reamintim, in articolul de mai jos, că satra agresiva a pătruns peste dispozitivul de paza aflat in inferioritate numerică, a intrat apoi în interiorul Unitatii de Primiri Urgente, unde au strans de gat o infirmieră, iar medicul de grda Angela Mazdrag, a fost prinsă între perete și un pat pentru bolnavi, fiind bruscata.

VEZI AICI SI VIDEO: ULTIMA ORA: ZECI DE TIGANI DINTR-UN CLAN INTERLOP AU LUAT CU ASALT UNITATEA DE PRIMIRI URGENTE BUZAU – ACESTIA AU BATUT UN MEDIC SI O INFIRMIERA! Iata VIDEO

Loading...