DECIZIA SOC a lui DRAGNEA: Propunere INCREDIBILA de PREMIER!

Dragnea propune premier pe un ministru cu ZERO realizări în Guvernul Grindeanu

Mihai Tudose a depus jurământul de ministru al Economiei în a doua parte a lunii februarie 2017. În cele aproape 5 luni, în care a deținut funcția de ministru al Economiei, Tudose nu a reușit să-și îndeplinească în totalitate niciuna dintre obiectivele propuse de programul de guvernare, așa cum reiese din raportul de evaluare întocmit de Darius Vâlcov și prezentat în cadrul Comitetului Executiv al PSD de la jumătatea lunii iunie.

Raportul PSD privind stadiul realizării programului de guvernare pe primul semestru din 2017 este unul devastator la adresa Executivului. Potrivit bilanţului social-democrat, din totalul de 393 de măsuri care trebuiau implementate, doar 50 dintre acestea au fost realizate, adică doar 13%. Alte 107 măsuri au fost atinse parţial, adică 27%, iar restul de 236% nu au fost îndeplinite.

În domeniul Economiei, Guvernul nu a reuşit să îndeplinească nicio măsură complet,doar parţial, două măsuri, aşa cum se poate vedea din raportul întocmit de Darius Vâlcov.

Pe lista măsurilor neîndeplinite se află Transferul ELCEN în patrimoniul Municipiului Bucureşti, Comitet interministerial pentru reprezentanţele economice ale României din străinătate, Lărgirea Consiliului de Export, Program naţional de specializare inteligentă, Program de investiţii publice de tip greenfield, Program de utilizare a siturilor contaminate. Investiţii brownfield, Programul naţional „Promovarea proprietăţii intelectuale româneşti”, Programul pentru atragerea de investiţii străine cu valoare adăugată mare, Modificarea Legii minelor nr. 85/2003 şi altele. (sursa)

VEZI SI: OLGUTA VASILESCU – AMENINTARI la adresa lui IOHANNIS. Da in vileag planul PSD-ului in caz ca NU le accepta propunerea de PREMIER

Loading...

2 comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.