VIDEO CUTREMURATOR LA SPITALUL JUDETEAN DE URGENTA: Copilasi legati de maini si picioare in sectia de pediatrie

Stirea are ceva timp… insa am tinut sa va readucem aminte prostioarele facute de cadrele medicale din Spitalul Buzau:

Imagini cu copii legaţi de paturi, suprinse în secţia de Pediatrie a Spitalului Judeţean de Urgenta Buzău, au fost făcute publice în cursul acestei zile de televiziunile de ştiri. Micuţii internaţi au mâinile sau picioarele legate cu feşe de pansament de lateralele pătuţurilor de fier. Motivul? Ca să fie în siguranţă. Ori ca să nu-şi scoată branulele din mână.

Imaginile difuzate au stârnit indignare în rândul autorităţilor, care au declanşat anchete la faţa locului. Directorul insituţiei medicale însă refuză să comenteze. Susţine doar că presa e de vină: „relatările au tentă politică, agită inutil spiritele şi sunt pline de mesaj negativ”.

Protecţia Copilului: „Copiii internaţi – din centrele de plasament”

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi pentru Protecţia Copilului Buzău a demarat o anchetă în acest caz: „Am trimis de urgenţă o echipă la Spitalul Judeţean în urma sesizărilor pe care le-am primit de la jurnalişti, să vedem care e situaţia acolo. Menţionăm că din cunoştinţele pe care le avem în spitalul din Buzău avem internaţi din centrele de plasament, în acest moment, doar copii cu handidcap sever”, a declarat, luni, purtătorul de cuvânt al DGASPC Buzău, Roxana Kovacs.

VEZI SI: SPAGA LA SPITALUL BUZAU! INREGISTRARE AUDIO BOMBA CU UN MEDIC!

Pe de altă parte, directorul Spitalului Judeţean Buzău a refuzat să comenteze situaţia de la Secţia de Pediatrie declarând doar că multe dintre relatările presei legate de activitatea din ultima vreme a institituţiei pe care o conduce au tentă politică, agită inutil spiritele şi sunt pline de mesaj negativ.

VEZI SI: SCANDAL MONSTRU LA SPITAL! ACUZATII GRAVE LA ADRESA MEDICILOR SI ASISTENTELOR DE LA UPU BUZAU

VEZI SI: SPITALUL JUDETEAN DE URGENTA BUZAU = MORGA

Loading...