SPITALUL JUDETEAN DE URGENTA BUZAU = MORGA

ACUZATIILE VICTIMELOR SE TIN LANT LA ADRESA CADRELOR MEDICALE DIN SPITALUL BUZAU! A SOSIT VREMEA SA ARUNCAM IN PUSCARIE TOTI CORUPTII DIN SISTEMUL MEDICAL!

Salutari tuturor buzoienilor nemultumiti care au asteptat prin UPU Buzau si citesc aceste randuri! Va simtiti mai „bine”?

Am mai scris in nenumarate randuri despre iresponsabilitatea si magaria cadrelor medicale de la Spitalul Judetean de Urgenta Buzau

Dupa cum am promis, revenim cu diferite recenzii ale pacientilor si apartinatorilor acestora cu privire la cadrele Spitalului Judetean Buzau.

Imaginile vorbesc (iar) de la sine. (sursa: Pagina oficiala a UPU BUZAU / SPITALUL JUDETEAN – Facebook)

Vom monitoriza zilnic si vom expune toate nemultumirile si acuzatiile partilor vatamate.

INCURAJAM TOATE PERSOANELE CARE AU CONTACT CU SPITALUL SA FILMEZE/INREGISTREZE PE ASCUNS TOATE MARSAVIILE (IN SPECIAL MITA) COMISE DE ANUMITE CADRE MEDICALE DIN SPITAL SI SA LE TRIMITA PE ADRESA REDACTIEI NOASTRE LA ADRESA DE E-MAIL: [email protected] sau sa apeleze Directia Generala Anticoruptie: Telefon – 021/332.26.54 / 021/365.35.09

O SERIE DE STIRI AICI:

VA RUGAM SA EXPUNETI PROBLEMELE DVS. MAI JOS, LA RUBRICA COMENTARII. VA MULTUMIM! ESTE TIMPUL SA BAGAM LA RACOARE TOTI CORUPTII!

Loading...

11 comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.