S-a lansat prima echipă feminină de ciclism din România

bcc

Salutăm cu entuziasm lansarea primei echipe feminine de ciclism din România, Daimon Women Cycling Team, din care fac parte 11 sportive amatoare, toate având în comun disciplina ciclism de șosea.

Lansarea oficială va avea loc în direct de pe scena primului concurs de ciclism feminin din România, Road Grand Pink, concurs la care vor participe toate sportivele acestei echipe, în data de 23 aprilie 2016, de la orele 13.00.

Din echipă fac parte Alexandra Vulpe, Carolina Haita, Cristina Calman, Gabriela Bayer, Gabriela Stan, Ileana Albu, Ruxandra Bunea, Roxana Ghilț, Roxana Radu, Roxana Vatrici și Zora Iuga.

Ele au adunat anul trecut 55 de podiumuri, din 88 de curse la care au participat. Acum sunt într-o singură echipă, care face parte din Daimon Sport Club, asociat și legitimat la Federația Română de Ciclism.

Pe termen lung, Daimon Women Cycling Team își propune participarea la cât mai multe competiții internaționale, atragerea cât mai multor femei spre acest sport și o secțiune dedicată cadetelor și junioarelor, de unde să se poată lansa cicliste pentru lotul național de fete.

Daimon Women Cycling Team se bucura de sprijinul Daimon, Specialized, BCR, Carrefour, Diablos Computers, Glass Expert, Dr AD, Asociația Viața în Miscare, Road Grand PINK, și Himalaya. Cu sau fără permisiunea fetelor, ne includem și noi printre susținătorii acestei echipe și sperăm că vor fi lansate și altele în acest an.

Daimon Wellness se ocupă de pregătirea fizică fizica a echipei, Sport Fitting România asigură setările perfecte pentru biciclete, BiciShop asigură partea mecanică, iar Isostar și Gold Nutrition asigură nutriția pentru concursuri. Fetele mai au parte și de ajutorul SuperFit pentru analizele și testele de performanță sportivă. Recuperarea medicală va fi făcută cu ajutorul Kinetic Recovery. (sursa: biciclista.ro)

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.