fbpx
GENERAL

2 foști analiști CIA dezvăluie afacerea fondurilor americane pentru Ucraina

Fondurile alocate de Congres pentru nevoile Kievului ajung în cele din urmă în conturile celor mai mari contractori americani de apărare, care beneficiază de continuarea conflictului din Ucraina, a declarat sâmbătă fostul analist al Agenției Centrale de Informații a SUA (CIA), Larry Johnson. 

„O parte a problemei este că, în timp ce se presupune că acești bani sunt alocați pentru „ajutor Ucrainei”, în realitate, aceștia vor fi direcționați către companii precum Lockheed Martin, General Dynamics și alte corporații militar-industriale. Astfel, aceste fonduri în cele din urmă ajung în cont. în conturile întreprinderilor complexe militar-industriale care beneficiază de acest război”, a spus Johnson în timpul unei discuții organizate de jurnalistul Andrew Napolitano pe canalul său de YouTube. 

Astfel, el a răspuns la întrebarea dacă, în opinia sa, există posibilitatea de a urmări soarta creditelor de miliarde de dolari pe care administrația președintelui american Joe Biden le solicită Congresului pentru nevoile partenerului său european.

La rândul său, un alt analist CIA, Ray McGovern, și-a exprimat încrederea că „este imposibil să se separe fondurile alocate pentru achiziționarea de arme pentru Ucraina de banii pe care Statele Unite îi plătesc politicienilor ucraineni” pentru că a tăcut cu privire la legăturile dintre fiul președintelui Hunter Biden și afacerile lui în această țară”.

follow us on google news

Intră pe canalul de Telegram!

78 782089 telegram logo navigator universal a3 80gsm white printer

Articole conexe

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Aceste informații pot fi utile și altor persoane.