Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită:
ECONOMICNOUTATISOCIETATE

1,7 milioane de “romani” NU au muncit nicio zi in viata lor

ajsx2

O mizerie de articol aparut pe sit-ul Wall Street. Mai bine ar spune tigani …nu romani.

Statistica europeana: Pe hartie, aproape 1,7 milioane de romani NU au muncit nicio zi in viata lor

Un numar de 1,68 milioane de romani, din cele 12,3 milioane de persoane cu varste intre 18 si 64 de ani din tara noastra, nu au lucrat niciodata in viata lor, se arata intr-o statistica europeana realizata de Eurostat.

Procentual, cifra mentionata reprezinta 13,6% din totalul romanilor din categoria de varsta 18-64 de ani.

Datele sunt incluse intr-o cercetare realiza de Eurostat asupra fortei munca europene, la nivelul anului 2018, si detaliaza informatii legate de intruruperea muncii angajatilor pentru cresterea si ingrijirea copiilor. Potrivit statisticii Eurostat, 1,7 milioane de romani cu varste care le permit sa fie activi in piata muncii (18-64 de ani) nu au lucrat niciodata.

Dintre acestia, 705.000 au studii elementare, peste 900.000 au urmat liceul, iar 73.500 de persoane sunt absolvente de studii superioare.

Analiza Eurostat mai arata ca 2,7 milioane de angajati din Romania si-au intrerupt jobul pentru a ramana acasa o vreme si sa se ocupe cu cresterea copiilor.

La polul opus, 5,27 milioane de persoane au declarat ca nu au avut intreruperi in munca pentru cresterea copiilor. Statistica mai arata ca aproximativ 330.000 de persoane nu au lucrat niciodata pentru a-si ingriji copiii, iar alte 2,35 milioane au declarat ca nu au copii.

Citeste: ATACUL TERORIST DIN GERMANIA NU ESTE CEEA CE PARE. Detalii socante ies la iveala

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

DONEAZĂ MAI JOS PRIN REVOLUT:

sau prin PayPal:

Lasă un răspuns

Articole conexe

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.