14 TIGANI AU SARIT PE UN ROMAN! Apoi, românii din cartier au ieșit pe stradă cu topoarele! LA UN PAS DE CONFLICT INTERETNIC

Conflict periculos, cu caracter inter-etnic, în aceasă seară în cartierul Mihai Viteazul pe strada Profesorilor.

Un cetățean din cartier care ne-a rugat să-i păstrăm identitatea ne-a relatat ce s-a întâmplat:

„Au sărit 14 tigani pe un român. Cristi P. îl cheamă pe român, agresorii sunt din clanul Durac. Nu știu de la ce s-au luat, ceva în legătură cu un copil.. Tiganii au avut și o sabie. Au încercat să lovească cu ea. Din fericire, Cristi a reușit să fugă în curte, s-a ales doar cu câteva zgârieturi. S-a sunat la 112, a venit Poliția. Doar patru polițiști, fără Jandarmerie. Nu înțeleg de ce. Tiganii au continuat să amenințe cu polițiștii de față. Acum, ca să nu se întâmple ceva, au ieșit din case și românii. Vecini, oameni din cartier. Cu topoare, cu ce au găsit și ei prin curte”, ne-a relatat un cetățean din cartier.

UPDATE 1. Scandalul ar fi izbucnit de la un conflict verbal. Un rrom i-ar fi înjurat, la general, pe români. Cristi P. l-ar fi luat la mișto pe acesta: „Vezi că ai ceva în barbă…”. Rromul s-a înfuriat și a chemat ajutoare.

UPDATE 2. Sabia ar fi fost aruncată în curtea unui cetățean din cartier (Mihai Viteazul), de unde a fost recuperată de grupul de rromi.

UPDATE 3. Localnicii din Mihai Viteazul sunt nemulțumiți din pricina subțirimii forțelor de ordine. Doi polițisti veniți cu o mașină plus un polițist și un jandarm cu a doua autospecială.

Sursa: buzoienii.ro

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *