“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
GENERAL

Miliardarul care anunță sfârșitul civilizației

e oficial noul numar al populatiei romaniei in 2018 surpriza chiar si pentru ins statistica 282587

Spre deosebire de Bill Gates, care vrea să țină sub control creșterea populației, Elon Musk este mult mai preocupat de faptul că populația planetei începe să scadă în mod dramatic. Fondatorul Tesla a declarat că „nu sunt suficienți oameni” în lume și asta ar putea amenința civilizația umană.

CEO-ul Tesla, care are șase copii, s-a arătat extrem de îngtijorat de scăderea rapidă a natalității, pe care o consideră „unul dintre cele mai mari riscuri pentru civilizație”, scrie USA Today.

Unul dintre cele mai mari riscuri pentru civilizație este rata scăzută a natalității
”Cred că unul dintre cele mai mari riscuri pentru civilizație este rata scăzută a natalității și scăderea rapidă a natalității”, a afirmat Elon Musk într-o conferință organizată de Wall Street Journal. ”Nu sunt destui oameni”, a spus Musk. „Nu pot sublinia suficient de mult acest lucru și anume că nu sunt destui oameni”, susține șeful Tesla. El a continuat spunând că ratele scăzute ale natalității din toată lumea ar putea contribui la prăbușirea societății.

”Numeroși oameni, inclusiv cei inteligenți, cred că sunt prea mulți oameni pe planetă și cred că populația tot mai mare este scăpată de sub control. De fapt, este exact invers”, afirmă Musk. „Vă rog să vă uitați la cifre. Dacă oamenii nu vor face mai mulți copii, civilizația noastră se va prăbuși şi va dispărea.”, a adăugat el.

Nu este prima dată când Musk își exprimă îngrijorarea cu privire la scăderea populației. Mogulul tehnologic este un susținător al colonizării planetei Marte, spunând că prăbușirea civilizației este o mare problemă pe Pământ, iar Marte ar putea să primească oameni.

„Încerc să dau un exemplu bun! Dispariția populației este o problemă mult mai mare decât își dau seama oamenii. Marte are o mare nevoie de oameni, având în vedere că populația este acolo zero. Oamenii sunt păzitorii altor vieți de pe Pământ. Să aducem viață pe Marte!”, scria Musk în această vară.

De ce nu mai vor americanii să aibă copii
Conform unor date recente, tot mai mulți americani sunt reticenți în a avea copii. Rata natalității din SUA a scăzut cu 4% în 2020, deși ratele de fertilitate au fost la un nivel record de înainte de pandemie.

Unul dintre motivele invocate de americanii care spun că nu vor să aibă copii a fost criza climatică. Un sondaj realizat de compania de tehnologie Morning Consult în 2020 a constatat că unul din patru adulți fără copii a menționat schimbările climatice ca un factor în decizia lor.

Numeroși experți spun însă că reducerea populației globale nu trebuie să fie o prioritate pentru abordarea schimbărilor climatice, care necesită acțiuni imediate.

Sursa: capital.ro

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.