1,2 milioane de TIGANI vor fi expulzaţi din Romania!

România rupe relaţiile diplomatice cu India! 1,2 milioane de diplomaţi indieni vor fi expulzaţi!

diplomati_expulzati

Ministerul de Externe a anunţat că relaţiile diplomatice între România şi India au încetat, diplomaţii indieni din ţara noastră urmând să fie expulzaţi în patria lor de origine. Clanuri întregi de diplomaţi se îndreaptă în aceste momente spre aeroporturi din toată ţara, unde vor fi îmbarcaţi în curse de Calcutta, Mumbai şi Delhi, în ţările din Spaţiul Schengen derulându-se operaţiuni asemănătoare.

“De ce n-aţi spus aşa? Dacă ştiam de la început care e faza, ne scuteaţi de multe cheltuieli”, a declarat Jean-Caude Juncker, preşedintele Comisiei Europene, care a admirat frumuseţea acţiunii României. Acesta a declarată că „Altfel se pune problema aderării la Schengen. Luăm şi noi în considerare ruperea relaţiilor cu India”, a încheiat dl. Juncker.

Autorităţile din India s-au declarat nedumerite de decizia României, însă au recunoscut că cetăţenii expulzaţi sunt probabil indieni. „Seamănă foarte mult cu noi, chiar ne-am găsit şi câteva rude. Nu ştiam că am trimis atâţia diplomaţi indieni în România şi ne cerem scuze”, a precizat Raj Kapooristan, premierul Indiei. – Acest articol este un pamflet. Sursa: Times New Roman

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

5 comentarii

  1. nu mi se pare deloc incorect … tigani au originea din india … au fost adusi in tara ca sclavi si acum nu mai ai cum sa scapi de ei :))

  2. Stirea e luata dintr-un articol de pe site-ul TIMES NEW ROMAN , care e un site de SATIRA , ceea ce inseamna ca aceasta stire e o gluma proasta.

    • Se specifica asta la finele articolului. Nu prea te descurci ci lectura. In plus, nu e o gluma proasta, ci chiar una buna. Nu se stie cand se trece de la glume la realitate.

  3. Offf de ar fi adevarat…as sta in petreceri o luna!

  4. daca nu era gluma dadeam 1 euro pentru fiecare …expulzat…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *