1,2 milioane de TIGANI vor fi expulzaţi din Romania!

România rupe relaţiile diplomatice cu India! 1,2 milioane de diplomaţi indieni vor fi expulzaţi!

diplomati_expulzati

Ministerul de Externe a anunţat că relaţiile diplomatice între România şi India au încetat, diplomaţii indieni din ţara noastră urmând să fie expulzaţi în patria lor de origine. Clanuri întregi de diplomaţi se îndreaptă în aceste momente spre aeroporturi din toată ţara, unde vor fi îmbarcaţi în curse de Calcutta, Mumbai şi Delhi, în ţările din Spaţiul Schengen derulându-se operaţiuni asemănătoare.

“De ce n-aţi spus aşa? Dacă ştiam de la început care e faza, ne scuteaţi de multe cheltuieli”, a declarat Jean-Caude Juncker, preşedintele Comisiei Europene, care a admirat frumuseţea acţiunii României. Acesta a declarată că “Altfel se pune problema aderării la Schengen. Luăm şi noi în considerare ruperea relaţiilor cu India”, a încheiat dl. Juncker.

Autorităţile din India s-au declarat nedumerite de decizia României, însă au recunoscut că cetăţenii expulzaţi sunt probabil indieni. “Seamănă foarte mult cu noi, chiar ne-am găsit şi câteva rude. Nu ştiam că am trimis atâţia diplomaţi indieni în România şi ne cerem scuze”, a precizat Raj Kapooristan, premierul Indiei. – Acest articol este un pamflet. Sursa: Times New Roman

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

loading...

5 comentarii la „1,2 milioane de TIGANI vor fi expulzaţi din Romania!

 • 9 mai 2015 la 11:33
  Permalink

  nu mi se pare deloc incorect … tigani au originea din india … au fost adusi in tara ca sclavi si acum nu mai ai cum sa scapi de ei :))

  Răspunde
 • 9 mai 2015 la 12:52
  Permalink

  Stirea e luata dintr-un articol de pe site-ul TIMES NEW ROMAN , care e un site de SATIRA , ceea ce inseamna ca aceasta stire e o gluma proasta.

  Răspunde
  • 25 mai 2015 la 17:18
   Permalink

   Se specifica asta la finele articolului. Nu prea te descurci ci lectura. In plus, nu e o gluma proasta, ci chiar una buna. Nu se stie cand se trece de la glume la realitate.

   Răspunde
 • 26 mai 2015 la 13:25
  Permalink

  Offf de ar fi adevarat…as sta in petreceri o luna!

  Răspunde
 • 26 mai 2015 la 22:01
  Permalink

  daca nu era gluma dadeam 1 euro pentru fiecare …expulzat…

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

https://barikada.ro/